Forum avocaţi

Divort

30-11-2015
Vizitator
Buna seara, va rog orice informatie mi_ ar fi de ajutor, sfat, indrumare sa pot sa_ mi tin fetita langa mine . Suntem de 2 ani stabiliti in Austria,avem o fetita de 3 anisori, merge aici la gradinita, eu in tot acest timp am fost nevoita sa stau acasa sa cresc fetita, prin urmare nu am lucrat nimic aici, am cazut de acord sa divortam mergand in Romania. Problema este urmatoarea eu nu am nimic la viata mea, nu casa, bani, servici , nimic, cat am stat in Romania am locuit cu parintii lui in casa, tot ce am este o mama dispusa sa ma ajute cu tot cu fetita care munceste in Spania. El sub nici o forma nu vrea sa_ mi dea procura sa duc fata in Spania iar eu nu am resursele necesare sa ma judec acum cu el. Efectiv ma ia disperarea ca pierd fetita, CE POT SA FAC???sunt multe de spus, deocamdata ma rezum aici in speranta ca voi primi un raspuns, Multumesc!
Răspunde
 01-12-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Puteti divorta in Romania, la Judectoria sectorului 5. Dar, daca nu aveti de lucru si nici locuinta este putin probabil sa obtineti stabilirea domiciliului copilei la dvs.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-12-2015

Este extrem de complicat sa obtineti custodia minorei.
Daca va puteti stabili insa in Spania cu minorul ati avea sanse sa rezolvati problema.

Incercati sa va informati in mod confidential despre anumite lucruri de la avocat ca sa stiti tot ce trebuie.Incercati sa angajati avocat care sa aiba timp de cazul dvs.Daca avocatul nu are timp de cazul dvs. cred ca veti pierde procesul.
Pe forumuri nu se pot expune anumite lucruri.

Daca ajungeti in Romania cu copilul nu veti castiga procesul dupa parerea mea.Mare atentie la acest aspect!
Este o situatie extrem de complicata cea in care va aflati insa sunt de parere ca ceea ce nu este imposibil este posibil.
Si cum cazul dvs. nu este imposibil nu disperati dar va trebui sa aveti o mare rabdare si sa indurati multe...pentru copil...

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.