Forum avocaţi

Divort

02-12-2015
Vizitator
Buna ziua, am nevoie de un sfat. Eu si soția mea suntem in Spania. Ea de acum 2 ani a decis sa ma lase si a luat copii si a plecat in alta casa . Avem 2 copii minori, unul de 7 ani si celălalt de 10 ani. In tot acest timp ma tot dat in judecată ca am maltratato, fie ce ia venit ei. In fine. Acum as vrea sa vin in rominia sa întocmesc eu înaintare de divort, dar ea nu va fii prezenta, se poate face in absenta ei?!ca ea vrea sa bage divort aici , dar noi suntem căsătoriti in rominia si vreau sa mi se faca divortul dupa legile noastre. Ce pot face?
Răspunde
 02-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Contactati un avocat din Romania. Depuneti actiunea de divort in Romania.
Instanta competenta in cazul dvs. este judecatoria sectorului 5 Bucuresti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Fiind vorba despre o actiune strict personala, actiunea de divort este singura ce trebuie depusa personal de reclamant, si de asemenea, acesta are oblligatia sa se prezinte la fiecare termen de judecata, chiar daca se prezinta cu avocat.

Se poate depune si prin mandatar cu procura autentica, insotita de inscrisuri doveditoare ale situatiei de exceptie ce justifica depunerea cererii prin mandatar. (in situatia in care nu puteti face dvs un drum special pt depunerea actiunii)

Instanta competenta pt depunerea actiunii este Judecatoria Sector 5 Bucuresti.

Divortul se va putea desface si daca sotia nu va fi prezenta, dar inainte de a se pronunta, instanta trebuie sa aiba certitudinea ca parata a avut cunostinta de proces, si i se pune in vedere ca trebuie sa redacteze intampinare prin care sa spuna punctul de vedere.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-12-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În principiu, puteți să divorțați și din țară, la instanța de la domiciliul dvs (dacă veniți în România). Situația este mai complicată deoarece aveți copii care se află în afara țării. Deși instanța din România poate fi competentă, competența nu cred că va fi acceptată de către soția dvs deoarece nu are nici un interes. Speța dvs este mai complexă astfel că aveți nevoie de explicații suplimentare pe care vi le poate da un avocat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-12-2015

Daca ea introduce divortul inaintea dvs. va veti judeca in Spania si va rup spaniolii daca exista acuzatii de maltratare.
Cautati urgent avocat in Romania ca sa deschideti procesul daca va veti stabili in Romania si nu veti mai pleca.
Daca nu veti ramane in Romania e complicata situatia deoarece e posibil sa va judecati dupa legea spaniola in Romania.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.