|
14-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Buna seara, In vara acestui an am decis sa divortez , am contactat un avocat,am parcurs toate demersurile necesare ,dar nici pana azi eu nu am primit nimic de la judecatorie! Adica ...eu mi am imputernicit avocatul prin procura notariala sa aibe toate depturile asupra oricarei actiuni! Mi am contactat avocatul si mi a comunicat faptul ca dosarul meu se afla in procedura administrativa la tribunal .....dar procedura asta administrativa dureaza cam de prin august si nici pana acum judecatoria n a trimis nimic .....ceea ce vreau eu sa stiu : 1 cat dureaza procedura administrativa? Mentionez ca in procesul de divort nu sunt implicati copii sau bunuri comune ! Va multumesc! | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Nu ati precizat daca ati solicitat divortul prin acord. Procedura administrativa duraza, deoarece dupa introduceea actiunii, se trimite cererea de divort la parat, iar acesta trebuie ca in 25 zile sa formuleze si sa depuna intampinare. Depinde cand a fost depusa cererea de divort.De asemenea puteti solicita avocatului numarul dosarului, sau il puteti afla de pe internet, si sa verificati stadiul lui, pe adresa instantei la care a fost depusa actiunea. | |
|
|
|
|
15-12-2015 |
| Poate sa dureze și foarte mult timp dar de fel cam 2 luni durează. Depinde și la ce judecătorie se afla divorțul. | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Nu...nu este prin acord ! Eu in vara am facut procura notariala avocatului meu, i am achitat ce trebuia si in august mi a spus ca a depus dosarul la tribunalul Bucuresti,mai exact la sfarsitul lunii iulie ! Si de atunci.....tot este in procedura administrativa ....! Am cautat pe site-ul tribunalului dupa nume ,pentru ca numarul dosarului nu l stiu....am cautat sub toate formele posibile ,dar nu am gasit nimic! | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Eu cu avocatul n am mai vorbit de vreo 2 luni...a ramas ca ma va anunta cum decurge totul,dar ....nimic! Si nu vreau sa par stresanta intreband mereu aceleasi lucruri. Tot ce vreau eu sa stiu este doar cat poate dura ? Ca deja mi se are ca a trecut foarte mult timp! Va multumesc mult pentru raspunsuri | |
|
|
|
15-12-2015 |
| Divortul nu se judeca de tribunal ci de judecatoria de la ultimul domiciliu comun al sotilor, cu conditia ca macar unul dintre ei sa mai locuinasca in circumscriptia instantei. Daca nu se judeca la domiciliul paratului. Solicitati avocatului nr de dosar si il veti gasi mai usor pe portalul instantelor. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
16-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Am vorbit cu avocatul...dosarul meu....tot in procedura administrativa este si acum! Mi se pare incredibil ca un dosar depus din august la judecatorie sau tribunal (nu ma pricep,de aceea mi am si angajat avocat si i am facut procura notariala cu drepturi depline) sa fie si in ziua de azi in procedura administrativa ...ori pe mine treaba asta ma face sa cred ca poate dosarul n a fost depus atunci cand mi s a comunicat...ca altfel nu mi explic ! | |
|
|
|
16-12-2015 |
| Avocatul nu are nevoie de procura notariala! Avocatul are imputernicire avocatiala pe care o semnati. Atentie: poate nu este avocat persoana respectiva... practica in mod nelegal profesia. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Car3men dumneavoastra ori nu va pricepeti ori va place sa va bagati in seama ! Pe foaia pe care eu am semnat o la notar se numeste "procura speciala" asa scrie pe ea ...deci daca scrie procura inseamna ca i vreo adeverinta?! Eu n am cunostinte despre avocatura ,dar macar pe ce am dat cu pixul am habar ! | |
|
|
|
16-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Oricum multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns intrebarilor mele . Cat despre avocat...este avocat 100% ,de faptul acesta n am dubii! Va multumesc inca o data ! | |
|
|
|
17-12-2015 |
| Verifica daca e avocat care functioneaza legal in baza Legii 51/1995 de organizare si exercitare a profesiei de avocat sau daca este o perrsoana care pretinde ca este avocat si foloseste procura notariala pentru reprezentare in instanta. Poti verifica in tabloul avocatilor de la adresa http://ifep.ro/Justice/Lawyers/LawyersPanel.aspx Cauta dupa nume. Daca nu il gasesti poti sa te pregatesti sa faci o plangere penala la Parchet. | |
|
|
|
17-12-2015 |
| Alexandra1234 a scris pe 16-12-2015: Car3men dumneavoastra ori nu va pricepeti ori va place sa va bagati in seama ! Pe foaia pe care eu am semnat o la notar se numeste "procura speciala" asa scrie pe ea ...deci daca scrie procura inseamna ca i vreo adeverinta?! Eu n am cunostinte despre avocatura ,dar macar pe ce am dat cu pixul am habar ! tocmai ca ma pricep... de aia v-am si spus!!! ... sunt nenumarate cazurile in care persoane ce nu sunt inscrisi in vreun Barou, se dau drept avocati. Avocatul are imputerniciri avocatiale, care sunt semnate de client pentru a il putea reprezenta in instanta. Nu are nevoie sa duca clientul la notar sa semneze o procura speciala! V-as ruga sa reciti ceea ce v-am scris!!! Nu am insinuat ca nu ati stiut ce semnati!!! ... Eu am spus cu totul si cu totul altceva. Acea "foaie pe care ati semnat-o la notar si pe care scria procura speciala" ... nu era nevoie sa mergeti sa semnati asa ceva, in conditiile in care persoana respectiva ar fi fost avocat inscris pe listele unui Barou!!! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
17-12-2015 |
 | Alexandra1234
|
| Repet...asupra faptului ca n ar fi avocat n am absolut niciun dubiu! Atunci cand mi am cautat avocat care sa ma reprezinte ,am "rascolit" tot internetul! Avocatul este in Barou si toate cele! Am verificat,tot pe internet! Inainte de a mi alege am cautat foarte bine! Poate doar m a mintit atunci cand mi a spus ca mi a depus dosarul la judecatorie/tribunal si poate l a depus mai tarziu...asta ar cam fi singura explicatie de ce din august pana acum dosarul meu se tot afla in procedura administrativa! Nu mi ramane decat sa astept! Eu n am de unde sa stiu ce trebuia sa semnez defapt ,ca daca stiam ma reprezentam singura in fata instantei ,dar neacand cunostinte despre demersuri si avocatura atunci am ales un avocat,unul care are numai cuvinte de lauda pe unde am citit! Asa ca.....daca pe mine m a luat la notar sa i fac procura ,procura am facut,procura am semnat! Eu n am vrut sub nici o forma sa dau ochii cu sotul meu pe holurile tribunalului/judecatoriei ,iar asta i am spus si avocatului "gasiti o solutie prin care numai dvs sa va ocupati ,eu nu vreau sa vin,sa ma prezint.sa semnez..nimic. Vreau sa faceti dvs toate astea" si omul mi a spus ce si cum,aia am facut! De ce n am vrut sa merg sub nicio forma la proces? Pentru ca am primit destule amenintari,batai etc. Nu mi mai trebuie! Si pentru ca sub nicio forma nu mi ar fi acceptat divortul ,atunci a trebuit sa procedez asa! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |