Forum avocaţi > Divort

Tutela copil minor

14-01-2016

Buna ziua. Am o fetita de 1 an si 7 luni. Nu sunt casatorita cu tatal ei. El a recunoscut fetita. Din august 2015 el este cu alta femeie. Cum se procedeaza in cazul acesta cu tutela fetitei? Cu pensia alimentara si dreptul la vizita al tatalui? Eu am crescut fetita de cand am nascut pentru ca el este in Germania. Financiar ne-a ajutat lunar, dar vreau sa am custodie totala asupra fetitei. Cum procedez?
Răspunde
 14-01-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu aveti motive pt acordarea custodiei excclusive care este o exceptie in noul cod civil.

Puteti introduce actiune de stabilire a locuintei copilei la dvs si de stabilire a pensiei, desi nu - i vad rostul de vreme ce nimeni nu le contesta.

Tatal sa introduca actiune daca vrea program de vizita si daca nu va intelegeti amiabil.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2016
Vizitator
Dar daca eu vreau sa plec din tara si vreau sa ramane fetita cu parintii mei, facand toate demersurile legale, tatal fetitei poate cere custodie exclusiva? Mi-a zis ca daca parasesc tara el imi ia fetita.
Răspunde
 14-01-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Normal si firesc este ca minora sa stea cu parintii lor. Daca dvs plecati e firesc sa locuiasca la tatal ei.

Custodia e comuna si nu aveti cum sa o pierdeti pt ca plecati in afara tarii, cu conditia sa trimiteti bani si sa intretineti copilul.

Ceea ce se poate schimba e locuinta copilei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.