Forum avocaţi > Divort

Sotia la munca in anglia doreste sa divorteze

15-01-2016

buna ziua. sunt casatorit de 25 de ani.impreuna avem o fata de 18 ani si una de 10 ani.eu am muncit de cand ne-am casatorit pana anul trecut in iulie cand m-am pensionat.in cei 25 de ani banii pe care i-am castigat i-am adus in casa.am muncit ptr familie pana la epuizare.tot ce am cumparat in casa am cumparat impreuna din banii munciti de mine si din bani de la banca.apartamentul in care locuiesc cu copiii l-am primit de la service si l-am cumparat in 1993.am datorii la banca mari.sotia nu a muncit multi ani.din 2008 a muncit dar nu am stiut niciodata ce bani ia.in ultimii ani a cheltuit banii unor oameni si eu am aflat dupa 3 ani(este vorba de o suma amre de bani).am fost fortat sa fac alt credit sa le dau banii.in martie 2015 s-a decis sa plece in anglia sa munceasca ( asa mi-a spus )sa aduca in casa mai multi bani.dupa ce a plecat singurele cuvinte pe care mi le-a spus au fost ca nu imi trimite nici un ban si vrea sa divorteze.eu datorita problemelor cu banii si stresului provocat de ea am avut 2 luni de depresie.am trecut cu tratament si discutand cu oamenii.bani i-a trimis de cateva ori la fata cea mare pe care i-a cheltuit ptr placerile ei(datorita educatiei pe care i-a dat-o).in anul asta am facut singur tot posibilul sa nu le lipseasca nimic la copii si am platit singur toate datoriile din casa si de la banca .m-au ajutat rudele mele si fostii colegi de servici foarte mult.ea ma acuza ca nu am comunicat cu ea si copiii si nu am avut grija de casa.si nu am lasat-o sa mearga la servici.cred ca nu face decat sa se razbune pe mine fara sa se gandeasca la copii.eu nici odata nu am vrut si nu vreau sa divortez,ptr binele ei si in primul rand al copiilor.ea munceste 12-14 ore pe zi in anglia si intentioneaza sa ia fata cea mica sa invete acolo.nu cred ca o poate lasa singura atata timp.cred ca are o singura dorinta ,sa ma distruga .si in familia ei s-a intimplat cam la fel.tatal ei a incercat psihic si prin alte metode sa o distruga pe mama ei pana a reusit.va rog sa-mi dati cateva sfaturi.
Va multumesc anticipat
Răspunde
 15-01-2016

Ce intrebari ati avea?
Răspunde
 15-01-2016

Buna ziua,
Situatia dvs. este una delicata. Eu nu va pot sfatui sa introduceti actiune de divort, intrucat nu va cunosc situatia matrimoniala (sentimente, chestiuni personale intime). Cert e ca dumneavoastra v-ati straduit in casnicie mult mai mult decat sotia si ati crescut si educat doua fete, ceea ce nu este deloc usor. Cu privire la fetita minora, din cate am inteles locuieste cu dvs si nu cred ca e in interesul ei sa locuiasca la mama, oriunde s-ar duce, avand un stil de viata mai complicat, ca sa nu spun altfel. Sfatul meu este sa va adresati unui avocat in momentul in care sunteti decis ca o viata langa actuala dvs sotie nu mai poate fi continuata si nici macar remediata.
Toate cele bune!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.