Forum avocaţi > Divort

Proces

15-01-2016
Vizitator
buna ziua! fosta mea sotie nu doreste sa.mi dea copilul cu toate ca avem o intelegere la notar. fapt pentru care am intentat un proces pt stabilirea programului de vizitare a minorului. termenul este pe 27, insa ea nici acum nu vrea sa mi.l dea in weekend.uri spunandu.mi ca nu are cum sa mi.l lase atata timp si peste noapte pentru ca cel mic este invatat cu ea sa doarma. dar aceste lucru se intampla tot din cauza ei pentru ca de cand am divortat respectiv aproape 2 ani ea mi.l dadea decat cand putea si vroia ea dar niciodata peste noapte...va multumesc!!!
Răspunde
 15-01-2016

Proces pentru ce ati deschis?
Răspunde
 15-01-2016

Buna ziua,
Cand este vorba de un copil minor lucrurile sunt mai sensibile, intrucat in orice proces cu acest obiect se vizeaza interesul superior al copilului. Este evident ca minorul este invatat sa doarma cu mama fiind la o varsta frageda, dar asta nu inseamna ca dvs. in calitate de parinte nu puteti sa-l vizitati sau sa-l luati cu dvs. acasa sau oriunde doriti, insa toate aceste lucruri trebuie sa respecte un program stabilit de comun acord de catre parinti, iar in caz de neintelege stabilit de catre instanta de tutela. Repet inca odata, intrucat toate spetele in care sunt vizati copii minori vizeaza acelasi interes superior al minorului, ci nu se urmareste avantajarea unuia sau altuia dintre parinti. Cu alte cuvinte, cedati din orgoliu cand vine vorba de copilul dumneavoastra si o sa vedeti consecintele!

Toate cele bune
Răspunde
 15-01-2016
Vizitator
pentru stabilirea programului de vizita a minorului.
Răspunde
 21-01-2016
Vizitator
buna ziua! revin cu o intrebare. de ce ar fii relevant pentru fosta sotie in procesul pt stabilirea programului de vizita, datoriile mele?va multumesc.
Răspunde
 21-01-2016

Nu vad relevanta.

Doar dacă ați avea datorii la cămătari ar putea sa o ajute în susțineri.
Răspunde
 21-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia dvs materiala nu va impiedica sa fiti un tata bun si sa va exercitati drepturile privind relatiile cu minorul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-01-2016

Situația materiala poate conta dacă vin recuperator pentru recuperarea datoriilor.
Dacă minorul ar vedea asa ceva ar fi afectat.
Răspunde
 22-01-2016
Vizitator
va multumesc....nici nu este vorba de asa ceva, de recuperatori. tocmai de aceea m.am si intrebat care ar fi relevanta avand in vedere faptul ca eu am inceput procesul pt stabilirea programului, nu pt custodie exclusiva
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.