Forum avocaţi > Divort

Divort+Partaj dupa 11ani de separatie in fapt !

21-08-2013
Vizitator
Buna ziua !

- Am urmatoarea intrebare : Suntem separati , noi sotii , de mai mult de unusprezece ani, locuim de mai multi ani in strainatate fiecare din noi doi in tari diferite , inainte de a emigra noi sotii am decis sa vindem apartamentul imparind suma obtinuta , eu sotul plecind imediat la munca in strainatate, dupa un timp , citiva ani , a emigrat si sotia in o alta tara pentru a munci, de curind am decis sa divortam ,subliniez ca in tot acest timp nu am avut o comunicare directa cu sotia mea unica forma de comunicare a fost prin itermediul ficei noastre care s-a ocupat si de depunerea documentelor , sotia a introdus actiune de divort,in cererea de divort se face referire la dorinta comuna de desfacere a casatoriei ,citez: "din culpa comuna fara a fi motivata hotarirea judecatoreasca conform articolului 379 din Codul Civil" inchei citatul, dar doreste si partaj revendicind jumatate din suma obtinuta la vinzarea apartamentului detinut de noi sotii la acea data (anul 2003) afirmind ca am furat si fugit cu banii obtinuti !!!
- Ce fel trebuie sa inteleg aceasta situatie ?

- CE TREBUIE SA FAC IN ACEASTA SITUATIE ?
... avind in vedere ca sunt in strainatate si nu pot sa asist la dezbateri din cauza serviciului pe care il am aici !
... am aflat de aceasta intentie a sotiei de la fica noastra care s-a ocupat de depunerea documentelor.
Răspunde
 22-08-2013
Vizitator
Am urmatoarea intrebare suntem separati noi sotii de mai mult de 9 ani,cum as putea sa divort din strainatate,avint in vedere ca sint in strainatate si nu pot sa asist la dezbateri din cauza serviciului pe care il am aici.puteti sa ma ajutai cu aceasta divort.
Răspunde
 03-09-2013
Galati
0744397108/0733713100
http://medieredumbrava.wordpress.com/
Facebook
O varianta este printr-o procedura desfacere a casatoriei prin mediere, iar cealalta este prin avocat, direct la instanta competenta.
Pentru mai multe lamuriri: consultanta2002@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.