Forum avocaţi

Divort

21-01-2016

Bună ziua va rog să mă ajutați.In data de 18.01.2016 am băgat actele de divorț iar azi m-am uitat pe site si la nr. dosarului meu scrie sentință azi 21.01.2016 ora 08.00 trimiterea cazului completului initial învestit C13 , îmi puteți spune va rog ce înseamnă? Menționez ca nu am avocat.Așteptam să îmi vină acasă citație pentru prima înfățișare iar apoi să angajez unul.
Răspunde
 21-01-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

S-ar putea sa fie o eroare din partea celor care administreaza site-ul portal just sau dosarul sa se fi mutat de la un complet la altul.

Oricum, cererea de divort nu se poate judeca fara sa fi fost citata si fara sa fi fost prezenta personal in fata instantei. Acum practic dvs veti astepta sa vi se comunice Intampinarea sotului parat, pt a face raspuns la intampinare.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 21-01-2016

Și pe site'ul curții de apel la nr dosarului scrie la fel de aceea nu am știut ce s-a întâmplat cu dosarul.Mulțumesc oricum pt ajutor!
Răspunde
 21-01-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In momentul depunerii unei actiuni, cauza se repartizeaza aleatoriu la un complet de judecata. Este posibil sa fi intervenit o eroare la aceasta repartizare, insa pana la stabilirea primului termen de judecata se desfasoara procedura prealabila. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare specializata si in cadrul acestei proceduri.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-01-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ati mai depus anterior o astfel de cerere de divort (sotul sau sotia )?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.