Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Sotul a parasit domiciliul conjugal mutandu-se la o locuinta ce o aveam in constructie

30-01-2016
Vizitator
in urma cuceva vreme sotul a parasit domiciliul conjugal mutandu-se la o locuinta ce o aveam in constructie.Aceasta a fost ridicata pe baza unui imprumut facut impreuna la banca.Timp de 10 luni nu a contribuit cu numik la intretinerea copilului nostru minor( acesta fiind in clasa a VIIIa s si necesitant cheltuieli cu meditatii pt exam de capacitate)In acesta situatie am deschis actiune in instanta pt pensie alimentara pt. copil.Am sistat procesul pt ca m-a pacalit ca el o sa ii dea copilului bani si o sa aiba grija de el.A dat cite ceva din ceea ce promisese dar nu de buna voie ci cu insistente si telefoane.Avind o sanatate nu prea buna in urma acestei situatii si evident un buget f.mic nu am mai avut posibilitatea sa reiat actiunea in instanta.In tot acest timp am crezut ca o sa isi schimbe atitudinea,ca a fost o ratacire,dar au trecut 3 ani si jumatate si el nu ia nici o decizie.
nici nu da divort dar nici nu e conciliant;ci are o atitudine indiferenta
Acest lucru ma deruteaza f.tare pt.ca nu ii inteleg intentiile.Ce urmareste sa obtina.
Intre timp copilul a facut 18 ani iar el(tatal) incearca sa il atraga de partea lui,bulversand toata educatia pe care i-am dat-o copilului cu idei ca tre sa faca doar ce vrea el(copilul),ca doar el e cel mai tare și alte idei care cuplate cu hormonii ravasiti ai unui tanar ce doreste sa-si descopere barbatia nu duce decit la lipsa de respect ,vorbe injurioase, certuri cu mine si probleme la scoalaViata fara responsabilitati a tatalui sau i se pare "cool" deci tentanta.Asta in conditiile in care copilul locuieste cu mine si eu fac absolut totul.
Poate reusiti sa ma ajutati dvs.Multumesc
Răspunde
 31-01-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Ce inseamna ca "ati sistat" procesul? S-a suspendat, ati renuntat la actiune sau cum anume? Iar baiaitul ce face? A terminat liceul? Urmeaza cusurile unei facultati? Daca nu este la facultate nici nu mai puteti solicita pensia de intretinere.Daca va intra insa la facultate, va trebui sa introduca el actiunea. Referitor la dvs., consider ca nu mai este cazul sa asteptati ca sa vedeti ce vrea sotul sa faca. Dupa cum ati aratat, el nu vrea nimic. Daca vreti sa divortati, trebuie sa introduceti dvs. actiunea si sa o duceti pana la capat, indiferent de promisiunile fara acoperire ale sotului.Daca baiatul isi admira atat de mult tatal, poate va alege sa locuiasca la el, fara sa realizeze ca aceasta varianta, cat si comportamentul fata de dvs. sunt total gresite.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Stimata doamna, faptul ca sunteti despartiti in fapt de o perioada asa mare de timp, nu cred ca se mai poate pune problema unei impacari. Sotul nu trebuie sa va "dea divortul", dvs. va trebui sa formulati in instanta o actiune de divort. In ceea ce priveste copilul, acesta fiind major poate decide singur unde doreste sa locuiasca.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.