Forum avocaţi > Divort

Pensie de intretine minor. Sotul ascunde banii

31-01-2016
Vizitator
Buna ziua,la divort mi s-a stabilit nu prin lege,ca la firma sotului se face evaziune si se ia un minim pe cartea de munca,el a stabilit,fara sa ma intrebe,6 mil.ce intra in suma,ca am intretinerea 5 mil,mai sunt si alte cheltuieli,copilul a inceput scoala,vrea multe,eu am facut si hernie si nu pot munci acum dar si asa,nu cred ca eu ca femeie trebuie sa platesc mai mult desi eu si mama o facem,ca avem mari cheltuieli,si el sa spuna ca a dat 6 mil si nu mai vrea sa plateasca si caldura le copil,tel mi l-a taiat.Cum pot creste un copil cu 6 mil eu bolnava,daca numai intretinerea e de 5?nu pot cere marirea,el are bani dar ii ascunde si-a facut pe sest si o masina si a divortat apoi.si da la copil 6 mil?de unde stie el cat costa un copil si este de un an 6 mil,nu face mariri deloc,doar scade din ea.inseamna ca la copil da 1 mil daca dau la intretinere.adica moare de foame .deci pensia alimentara poate fi dictata de tata la cat vrea el,nu poate fi marita,raman pe viata cu 6 mil indiferent de varsta si necesitati copil si el traieste bine?si pensia alimentara nu e doar pt alimente,cum pot obliga sa plateasca parte din darile casei totusi,copilul sta la caldura platita de o pensionara,eu stau fara un ban bolnava si el ne jigneste si ne da ordine.ce pot face?daca e custodie comuna doar noi sa platim,sa muncim,sa ne ducem la scoala sa dam din ce pe rechizite,pe caldura?din 6 mil nu vad cum.
Răspunde
 31-01-2016

Pensia alimentara se acorda intr-o cota minima prevazuta de lege. Sotul se poate obliga voluntar sa plateasca mai mult, dar nu este obligat.

Pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.