| Buna ziua,la divort mi s-a stabilit nu prin lege,ca la firma sotului se face evaziune si se ia un minim pe cartea de munca,el a stabilit,fara sa ma intrebe,6 mil.ce intra in suma,ca am intretinerea 5 mil,mai sunt si alte cheltuieli,copilul a inceput scoala,vrea multe,eu am facut si hernie si nu pot munci acum dar si asa,nu cred ca eu ca femeie trebuie sa platesc mai mult desi eu si mama o facem,ca avem mari cheltuieli,si el sa spuna ca a dat 6 mil si nu mai vrea sa plateasca si caldura le copil,tel mi l-a taiat.Cum pot creste un copil cu 6 mil eu bolnava,daca numai intretinerea e de 5?nu pot cere marirea,el are bani dar ii ascunde si-a facut pe sest si o masina si a divortat apoi.si da la copil 6 mil?de unde stie el cat costa un copil si este de un an 6 mil,nu face mariri deloc,doar scade din ea.inseamna ca la copil da 1 mil daca dau la intretinere.adica moare de foame .deci pensia alimentara poate fi dictata de tata la cat vrea el,nu poate fi marita,raman pe viata cu 6 mil indiferent de varsta si necesitati copil si el traieste bine?si pensia alimentara nu e doar pt alimente,cum pot obliga sa plateasca parte din darile casei totusi,copilul sta la caldura platita de o pensionara,eu stau fara un ban bolnava si el ne jigneste si ne da ordine.ce pot face?daca e custodie comuna doar noi sa platim,sa muncim,sa ne ducem la scoala sa dam din ce pe rechizite,pe caldura?din 6 mil nu vad cum. |
|