Forum avocaţi > Divort

URGENT abandon de familie

03-02-2016
Vizitator
sunt casatorita de 3ani jumatate, am 2 copii minori(2 ani si bebe de 4luni) sotul pe 7 ianuarie a plecat de acasa la mama lui...recunosc mai mult de gura mea, se poate considera abandon de familie? noi suntem in prag de divort el recunoscandu mi ca nu mai vrea sa avem nici o treaba impreuna decat copii, eu acum locuiesc in casa parintilor lui, in urma cu un an am aflat ca are o relatie secreta cu o colega de a lui care este casatorita....ce ar trb sa fac ca sa am castig daca ajung in instanta? tin sa precizez ca ma simt abuzata psihic ma face cu nervii, isi bate joc de mine, ma trateaza fara lipsa de respect, in rest nu da in mine ne a lasat bani sa am pt copii, dar de venit sa i vada vin cand si cum are el chef, respectiv ori dimineata la 8 si sta o ora , sau chiar seara la 9 si sta jumatate de ora, asta o data la 3-4 zile nu zilnic...as avea si eu nevoie de ajutor, sa vina cand il rog eu, dar nu mi rasp la telef si mi zice ca ce treaba am eu , ca e liber sa faca ce vrea si eu la fel...astept o solutie ...multumesc frumos
Răspunde
 03-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce locuiti in casa parintilor lui, trebuie sa va ganditi bine in privinta divortului, deoarece, avand doi copii, daca doriti ca domiciliul acestora sa fie stabilit la dvs., va trebui sa va gasiti o locuinta unde sa stati cu cei doi minori.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
De dorit este sa discutati si sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemei, tinand cont in primul rand de existenta copiilor.

Daca nu mai doriti continuarea casatoriei, puteti introduce actiune de divort numai ca veti avea o custodie comuna si va trebui sa vedeti unde stabiliti locuinta copiilor. Dvs aveti loc d emunca ? Realizati venituri ?

Parasirea locuintei nu se considera abandon de familie. E adevarat ca de esenta casatoriei ar fi ca sotii sa locuiasca impreuna, dar daca contribuie la cheltuielile lunare pt copii nu vorbim de abandon.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.