Forum avocaţi > Divort

Ce sa fac sa pot sa-mi cresc copilu

09-02-2016

in 2007 am nascut o fetita in urma casatoriei la aproximativ un an jumate m-am separat de sot si la scurt timp am plecat amindoi la munca in strainatate (germania) dar separat fiecare pe drumul lui.Pana in 2014 am muncit si mi-am facut o situatie buna si am pastrat permanent legatura cu fetita care a ramas in grija mamei mele am contribuit si financiar.In tot acest timp tatal fetitei a schimbat multe locuri de munca si mai multe tari si legatura cu fetita nu a fost asa de stinsa.in 2014 an venit in tara si de buna credinta si amiabil am divortat rezultind custodia comuna a minorei cu domiciliu la mama mea si adresa mea din buletin toate bune si frumoase dar dupa divort sotul nu mai este de acord sa dea acea semnatura ca eu sa pot lua fetita la mine sa ma pot ocupa de cresterea ei in germania unde eu de 4 ani am acelas loc de munca am conditii si pot oferii un viitor alaturi de mine fetitei fara sa renunt la drepturile tatalui de vizita sau ce prevede legea .Rugamintea mea este sa ma indrumati si sa-mi spuneti ce pot sa fac sa am dreptul de a-mi creste copilul fara sa fiu nevoita sa revin in tara doar ptr ca asa considera fostul meu sot ca se poate folosi de acea custodie comuna.
Răspunde
 10-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Introduceți la Judecatoria competenta , o acțiune având ca obiect stabilirea locuinței minorei la domiciliului d -voastră din Germania, motivat de faptul că, aveți posibilitatea de a oferi cele mai bune condiții de creștere și educare . În dovedire, se vor efectua anchete sociale sociale și se vor audia martori.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti depune la instanta de tutela o cerere de suplinire acord parental, pentru a putea scoate minorul din tara in lipsa semnaturii tatalui.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.