Forum avocaţi > Divort

Divort cu cetatean albanez (durata casatoriei in teritorul Italiei)

09-02-2016
Vizitator
Buna seara.Am mare nevoie de ajutor intrucat am o situatie incurcata si nu stiu unde sa mai bat capul ca sa gasesc vreo solutie.
Mam casatorit in 2004 in Albania cu un cetatean albanez.Imediat dupa casatorie neam mutat in Italia unde am registrat casatoria noastra(e registrata su in Romania).In 2005 sa nascut primul copil si in 2009 al doilea.Acum 6 luni de zile neam despartit si eu acum sunt in Rusia.Copii sunt ramasi la el unde si vor ramane.
Ce si cum trebuie sa procedez ca sa divortez?
E preferabil sa divortez in Romania intrucat o data la 3 luni trebuie sa revin in tara ca sa inoiesc viza Ruseasca.
Răspunde
 10-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Teoretic, Instantele române nu sunt competente, motivat de faptul ca, nici unul dintre cei 2 soți nu au domiciliul în țară, căsătoria nu s- a realizat aici, ultimul domiciliu nu a fost aici, minorii nu sunt aici. Însă, în practică, am întâlnit situații asemănătoare în care instanta de judecata a respins excepția necompetentei absolute a instantelor române și a procedat la soluționarea cauzei, după legea statului italian, în cazul d-voastră.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.