Forum avocaţi > Divort

Intr-un proces de divort cu minori

10-02-2016
Vizitator
Paratul nu este de gasit fiind plecat in stainatate de mai bine de 2 ani,fara a da vre-un semn si fara a sprijini financiar minorul.Are un curator special,cu care nu a vorbit niciodata ci doar mama paratului.La finalizarea divortului curatorul special poate face apel fara acordul paratului?
Răspunde
 11-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nu, curatorul special nu va depune apel.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Poate face apel dar apelul va fi respins ca fiind facut de o persoana fara caliatte procesuala.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Chiar daca va declara apel, acesta va fi respins de catre instanta ca fiind depus de catre o persoana fara calitate.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2016
Vizitator
Vizitator
in 1992 am depus la IDMS Resita suma de 45000 lei reprezentind avansul ptr achizitionarea unui automobil Dacia,urmind ca atunci cind imi vine rindul sa platesc diferenta.acest autovehicul nu mi-a fost repartizat nici azi.cind am intrebat la Dacia mi s-a spus ca intrucit a trecut mai mult de 15 ani aceasta suma s-a prescris.Fiind vorba de plata unui serviciu,nu de un imprumut nu cred ca se poate prescrie dar nu cunosc legislatia asa ca as vrea sa ma lamuriti d-voastra si eventual sa-mi dati niste sfaturi privind recuperarea acestor bani
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.