Forum avocaţi > Divort

Fostul sot nu se prezinta la procesul de divort

18-02-2016
Vizitator
Buna ziua sunt in divort de mai bine de 2 ani despartita in fapt din 2011 fostul sot nu se prezinta la procesul de divort nu are un domiciliu stabil parintii lui nu primeste citatiile ..avem o fica de 12 ani in grija mea din 2011 el nu participa la cresterea si educatia ei am avut ultima audienta in noiembrie anul trecut si mi s-a respins cererea de divort la tribunalul din Bucuresti sector 5 ...nici pana in ziua de astazi nu stiu motivatia judecatorului pentru a respinge cererea mea ...tin sa precizez ca eu sunt in italai cu fetita iar el a plecat in roamania dupa ce mi-a devastat casa din italia si cate si mai cate ...sper sa ajunga la dumneavoastra acest mesaj si as imi puteti da un sfat ca nu mai stiu cum sa fac si unde sa ma mai adresez...va multumesc.
Răspunde
 18-02-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Probabil cererea de divorț v-a fost respinsă ca nesustinută, de vreme ce, d-voastră nu v-ați prezentat, în calitate de reclamantă, la proces. Sau , a fost invocată vreo excepție de necompetentă a instantelor române. Dacă ați precizat vreun domiciliu, sentința v-a fost comunicată în acel loc. Mandatați o persoană, prin procura specială, care să vă apere interesele. Sa deschideți o noua acțiune, motivată corect și care sa poată fi admisibilă.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ati avut avocat ? S a prezentat la termen ? Ati facut dovada rezidentei legale in strainatate ?

Aveti un domiciliu ales in tara ? La cine ?

Sunati la biroul de relatii cu publicul si vedeti daca sentinta a fost redactata si comunicata si la ce data pt a vedea daca mai sunteti in termenul de apel.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.