Forum avocaţi > Divort

Divort fara minori

23-02-2016
Vizitator
Sunt casatorita de 10 ani. Am locuit impreuna in Canada 5 ani si 4 ani si jumatate separati. Eu am revenit in Romania definitiv. Mentionez ca nu stiu nimic de el, unde locuieste. Nu avem copii. Casatoria a fost facuta in Romania. Vreau sa stiu cum pot divorta. Domiciliul meu actual este in Bucuresti. Multumesc anticipat.
Răspunde
 23-02-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

In cazul in care casatoria s-a incheiat in Romania puteti sa divortati la instantele nationale. Divortul se poate pronunta pe motiv de culpa comuna (neintelegeri dintre soti, indepartarea sotilor unul de celalalt etc) sau pe motiv de separare in fapt a sotilor pe o perioada mai mare de 2 ani.

Faptul ca nu aveti copii va simplica litigiul, deoarece nu se va pune in discutie chestiuni precum program de vizita/pensie de intretinere etc.

Singurul aspect care va trebui clarificat tine de adresa la care va trebui sa fie citat paratul. Insa, in cazul in care se va demonstra ca s-au facut toate demersurile pentru a i se afla noua adresa si nu s-a putut ajunge la un rezultat, instanta va putea sa admita citarea prin publicitate a acestuia cu numire de curator care sa ii reprezinte interesele pe durata divortului.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta juridica, inclusiv cu privire la redactarea actelor, ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 23-02-2016
Vizitator
Multumesc mult. Am sa va contactez.
Răspunde
 23-02-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Unde ati avut ultimul domiciliu comun?

Singurul aspect pe care dvs trebuie sa-l lamuriti este domiciliul paratului, intrucat acesta trebuie sa aiba cunostinta de existenta procesului de divort si trebuie facuta dovada in fata instantei ca ati parcurs toate demersurile pt aflarea domiciliului acestuia.

in situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti formula actiunea de divort, pe motivul separatiei in fapt de peste 2 ani, iar in cazul in care ultimul domiciliu comun al sotilor este in strainatate, competenta de solutionare va reveni Judecatoriei sector 5, Bucuresti. In cazul in care domiciliul paratului nu este cunoscut, i se va desemna un curator care sa-i apere interesele.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2016

Puteti divorta in Romania. Sotul va fi citat prin publicitate daca nu ii cunoasteti actuala locuinta. I se va desemna curator in proces un avocat care sa-i apere interesele (doar ca la divort nu prea exista interese)

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.