|
06-03-2016 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua , Sunt casatorita in Italia iar casatoria nu a fost inregistrata in Romania ,acum eu doresc divortul si nu stiu cum sa procedez .Mentionez faptul ca eu m-am intors in tara iar el a ramas acolo (nu este cetatean roman ) | |
|
|
|
07-03-2016 |
| Conform legii romanesti divortul este pronuntat de instanta in care au avut ultimul domiciliul sotii. Presupun si mai mult ca sigur din ce alte divorturi am mai vazut avand in vedere casatoria a fost inregistrata in Italia si ultimul domiciliu l-ati avut acolo inseamna ca competenta este instanta din Italia. Daca acea hotarare vreti sa isi produca efectele si in Romania atunci so sa faceti la momentul oportun actiune de recunoastere a hotararii straine. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
07-03-2016 |
| Competenta poate fi, în funcție de situație, a instantei din Italia sau a instanței din România. Dacă părțile se înțeleg se poate divorța și în România. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-03-2016 |
| puteti divorta si in Romania daca preciti in actiune domiciliul din Romania. Nu are decat sotul sa conteste , dar nu cred ca va face acest lucru din moment ce altele sunt costurile pentru a divorta in Italia.
| |
|
|
|
09-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In cazul in care casatoria nu a fost transcrisa in Romania, divortul va trebui formulat in Italia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-03-2016 |
 | Claudiu Vizitator |
| Buna seara am o intrebare sunt casatorit am o fetita de 6 ani am antencedente penale si nu ma mai inteleg cu sotia vreau sa divortez si ma ameninta ca pierd tutela la copil ca a, fost arestat ia lucreaza in italia la un club de noapte soacra mea nu lucreaza cand vine acs nau nici un venit eu nu lucrez da parinti au un venit destul de mare pot sa iau fetita sau pot sa o pierd daca am antencedente puteti sami dati un sfat sa stiu ce sa fac multumesc | |
|
|
|
11-03-2016 |
 | Claudiu Vizitator |
| Claudiu a scris pe 10-03-2016: Buna seara am o intrebare sunt casatorit am o fetita de 6 ani am antencedente penale si nu ma mai inteleg cu sotia vreau sa divortez si ma ameninta ca pierd tutela la copil ca a, fost arestat ia lucreaza in italia la un club de noapte soacra mea nu lucreaza cand vine acs nau nici un venit eu nu lucrez da parinti au un venit destul de mare pot sa iau fetita sau pot sa o pierd daca am antencedente puteti sami dati un sfat sa stiu ce sa fac multumesc | |
|
|
|
11-03-2016 |
| Claudiu a scris pe 10-03-2016: Buna seara am o intrebare sunt casatorit am o fetita de 6 ani am antencedente penale si nu ma mai inteleg cu sotia vreau sa divortez si ma ameninta ca pierd tutela la copil ca a, fost arestat ia lucreaza in italia la un club de noapte soacra mea nu lucreaza cand vine acs nau nici un venit eu nu lucrez da parinti au un venit destul de mare pot sa iau fetita sau pot sa o pierd daca am antencedente puteti sami dati un sfat sa stiu ce sa fac multumesc Autoritatea parinteasca (custodia) este exercitata in comun de catre ambii parinti (ca regula). Dacă există motive întemeiate instanta de judecata poate dispune custodia exclusiva, ceea ce nu cred că se impune în cazul dvs. Problema ar fi cea privind stabilirea domiciliului copilului la unul dintre părinți. Sunt multe aspecte care vor fi luate în considerare și se va ține cont de interesul superior al copilului. Dacă nu se va stabili domiciliul copilului la dvs aveți dreptul să faceți vizite copilului conform unui program de vizitare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-03-2016 |
| Nu piedeti tutela pt ca a-ti fost candva arestat sau chiar daca a-ti fi arestat. Trebuie sa fi fost decazut din drepturile parintesti ca sa pierdeti acest drept iar, asta se face in anumeite conditii, ceea ce la dvs. nu este cazul. Drepturile parintesti se exerciteaza de ambii parinti iar domiciliul minorului va fi stabilit la unul din parinti avand in federe doar binele supreme al minorei (conditii de invatat, crestere, educare, hrana, etc) | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Simplul fapt ca aveti antecedente penale nu va decade din exercitarea drepturilor parintesti, decat in situatia in care ati fost condamnat pentru comiterea infractiunilor contra libertatii si integritatii sexuale. Pentru ce ati fost condamnat? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
| Buna ziua! Faptul ca aveti antecedente penale nu va decade din exercitarea autoritatilor parintesti, ce va fi comuna. In general exercitarea autoritatii parintesti este comuna, doar domiciliul minorului se va stabili ori la mama ori la tata, celalalt parinte avand dreptul la un program de vizitare al minorului. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |