Forum avocaţi > Divort

Inscierea divortului din strainatate

14-03-2016
Vizitator
Buna ziua, eu am divortat in İstanbul de sotul meu, cetatean turc, avand decizia finala de la tribunal. Doresc sa ştiu ce acte am nevoie pentru a face inscrierea acestui divort in Romania. Am auzit ca e necesara şi decizia originala apostilata. Nu ajunge traducerea ei legalizata aici? Va multumesc anticipat!
Răspunde
 14-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Asa este, este necesara decizia originala apostilata.
Apoi va trebui sa depuneti o actiune la Tribunalul Bucuresti, pentru recunoasterea hotararii pronuntate in strainatate.
Actiunea se numeste exequator.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Este necesar ca hotărârea străină sa fie recunoscută pe teritoriul țării noastre pt a si produce efectele.

Recunoasterea aceasta se numeste exequator si constă în depunerea unei actiuni la tribunal. Va este necesara hotărârea tradusă si apostilata si dovada caracterului definitiv al acestei sentințe.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2016

Hotărârea străină este necesar sa fie recunoscută pe teritoriul țării noastre.
Este necesara hotărârea tradusă si apostilata .

Răspunde
 18-03-2016
Vizitator
Buna ziua - Am avut un proces la baroul Buftea care l-am pierdut din cauza av. ca nu sa prezentat la sedinte. Ce pot face? Cu un recurs cine ma poate ajuta?
Multumesc George
Răspunde
 18-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ce obiect a avut dosarul si care este motivarea instantei pentru respingerea actiunii?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
George a scris pe 18-03-2016:
Buna ziua - Am avut un proces la baroul Buftea care l-am pierdut din cauza av. ca nu sa prezentat la sedinte. Ce pot face? Cu un recurs cine ma poate ajuta?
Multumesc George

Procesele se tin pe la instante: judecatorii, Tribunale, Curti de Apel, etc... nicidecum pe la barou!!!

Poate nu ati platit avocatul ca sa se prezinte la sedinte.

Pentru recurs, va trebui sa contactati in mod direct un avocat, care sa vada motivarea hotararii instantei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Cu tot respectul pentru justitiabili , însă trebuie să se înțeleagă că avocatul nu se face vinovat de pierderea unui proces. Este adevărat ca , sunt și avocati poate mai slabi pregătiți, însă chiar și asa este în culpa justitiabilul. El își alege reprezentantul intereselor sale!!! Mai mult decât atât, chiar dacă avocatul depune tot efortul pentru ducerea la îndeplinire a mandatului sau in cel mai profesionist mod , exista un magistrat, doi, trei care iau o decizie. Și, trebuie să recunoaștem că și în breasla acestora sunt și mai puțin pregătiți. Pentru a își asigura un confort psihic , justitiabilii trebuie să găsească mereu un vinovat în astfel de situații juridice , și de cele mai multe ori este ....avocatul.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Pt ca hotararea straina sa fie recunoscuta pe teritoriul tarii noastre, trebuie depusa o actiune la tribunal, actiune numita exequator. La aceasta actiune trebuie atasata hotararea pe care dvs o aveti tradusa si apostilata.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.