Forum avocaţi > Divort

Pensie de intretinere copil minor neplatita

14-03-2016
Vizitator
buna ziua.sunt despartita de sotul meu din 2008.copilul rezultat in urma casatoriei mi-a fost incredintat mie prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila.fostul meu sot a fost obligat sa plateasca o pensie de intretinere pentru cel mic,pensie pe care el o plateste cand doreste.are restanta cam 3 ani adunati din lunile cand nu a platit pensia.va rog sa imi spuneti ce pot face in acest sens,unde il pot reclama tinand cont ca eu acum locuiesc cu copilul in uk.exista vre-o procedura de a fi reclamat la politie in orasul in care locuieste?in speranta ca o sa primesc raspuns va multumesc anticipat.o zi buna
.
Răspunde
 14-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Da, exista posibilitatea sa depuneti o plangere penala impotriva acestuia, pentru nerespectarea hotararii judecatoresti si pentru abandon de familie.
Va recomand ca plangerea sa o depuneti direct la Parchet.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
La un executor judecătoresc ati apelat ? Tatăl realizeaza venituri ? Are bunuri pe numele sau ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-03-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Va recomand sa puneti in executare silita hotararea prin care s-a recunoscut copilului dreptul de a primi pensie de intretinere.
In cazul in care tatal are venituri salariale, atunci acestea ii vor fi poprite si lunar se va retine din aceste venituri cota cuvenita copilului ca pensie.
Daca are bunuri, atunci acestea pot fi scoase la vanzare in cazul in care , in urma notificarilor de plata transmise de executorul judecatoresc, tatal tot nu vrea sa plateasca.

Pentru asistenta ne puteti contacta l adatele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 17-03-2016
Vizitator
Mulțumesc pentru răspuns doamnă avocat costache andreea.dar așa cum am precizat locuiesc cu băiatul meu în marea Britanie.cum asi putea să pun în aplicare cu ajutorul unui executor judecătoresc decizia instanței prin care fostul meu soț a fost obligat să plătească pensie?la acel moment lucra undeva și i s-a pus poprire pe salariu.ulterior a plecat de la locul de muncă și s-a obligat verbal în față mea ca o să plătească lunar dintr-un cont deschis în România.dar acest lucru nu s-a întâmplat.am înțeles ca are un loc de muncă dar nu știu exact unde.poate îmi puteți oferi mai multe relații cum asi putea proceda eu mediind în țară.o zi bună.
Răspunde
 18-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui formulata o plangere penala impotriva fostului sot pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie, pentru neplata, cu rea credinta, timp de 3 luni, a pensiei de intretinere a minorului. Daca nu va puteti prezena personal, va puteti angaja un avocat pentru efectuarea demersurilor legale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2016

Putem formula plangere penela pentru abandon de familie si ulterior ce el va plati suma datorata o puteti retrage si nu va primi o pedeapsa penala.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.