|
20-03-2016 |
 | George2015 Vizitator |
| Buna ziua cat ajunge un divort primu barbat al iubitei mele nu vrea sa divorteze nau copii sau averi de impartit is luati prin primarie | |
|
|
|
20-03-2016 |
 | George2015 Vizitator |
| George2015 a scris pe 20-03-2016: Buna ziua cat ajunge un divort primu barbat al iubitei mele nu vrea sa divorteze nau copii sau averi de impartit is luati prin primarie si actu de casatorie e la el nu vrea sal dea | |
|
|
|
21-03-2016 |
| Chiar daca sotul nu este de acord cu divortul, sotia poate inainta cerere la judecatorie pentru desfacerea casatoriei . Daca sotia nu are o copie dupa certificatul de castorie, aceasta poate cere instantei sa-l oblige pe sot sa depuna o copie (dupa certificat) la dosar . | Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu | |
|
|
|
21-03-2016 |
| Se poate obtine un duplicat al certificatului de căsătorie. Actiunea de divort se depune de catre soție, se motivează in fapt si in drept si se indica probele si martorii. Taxa de timbru este de 100 lei. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
21-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Trebuie depusa actiunea de divort in instanta, iar casatoria se va desface indiferent de manifestarea de vointa a sotului parat. Daca nu aveti certificatul de casatorie in original, puteti solicita instantei sa-i puna in vedere paratului sa ataseze acest inscris la dosar sau puteti solicita un duplicat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-03-2016 |
 | George2015 Vizitator |
| Av.GERBER a scris pe 21-03-2016: Se poate obtine un duplicat al certificatului de căsătorie. Actiunea de divort se depune de catre soție, se motivează in fapt si in drept si se indica probele si martorii. Taxa de timbru este de 100 lei. cam cat mar costa divortu in total | |
|
|
|
21-03-2016 |
| Greu de dat o suma fixa. Asta pt ca fiecare avocat are propriile onorarii in functie de vechime si experienta , de complexitatea cauzei etc | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
21-03-2016 |
 | George2015 Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 21-03-2016: Trebuie depusa actiunea de divort in instanta, iar casatoria se va desface indiferent de manifestarea de vointa a sotului parat. Daca nu aveti certificatul de casatorie in original, puteti solicita instantei sa-i puna in vedere paratului sa ataseze acest inscris la dosar sau puteti solicita un duplicat. si asa in mare cat poate ajunge un divort | |
|
|
|
21-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Asa cum a precizat si colega, onorariul avocatului difera. In ceea ce priveste taxa de timbru, in functie de motivul invocat la divort, aceasta este de 200 de lei in cazul divortului prin acord, 100 de lei in cazul divortului in care raporturile dintre soti sunt grav vatamate si continuarea casatoriei nu mai este posibila, cat si in cazul unei separari in fapt care a durat cel putin 2 ani si 50 de lei in cazul cererii de divort introdusa de unul dintre soti a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-03-2016 |
 | Chițu isabela Vizitator |
| In legatura cu banii care li s-au dat angajaților Petrochimiei pt murături.Am inteles ca Omv ar fi castigat si angajații ar trebui sa le returneze banii primiti,e adevarat?? Ce se intampla in cazul socrului meu care e decedat de 7ani?? | |
|
|
|
21-03-2016 |
| Buna ziua! Depuneti actiunea de divort la instanta unde ati avut ultimul domiciliu comun, iar instanta va dispune desfacerea casatoriei indiferent de manifestarea de vointa a sotului. Daca nu puteti face rost de o copie a certificatului de casatorie, puteti solicita instantei sa-i puna in vedere paratului sa ataseze acest inscris la dosar sau puteti solicita un duplicat la Primaria unde ati incheiat casatoria. Poate aveti o copie a certificatului de casatorie sa de puneti odata cu actiunea, intrucat conform noului Cod de procedura civila nu mai este obligatoriu depunerea certificatului in original.
| In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-04-2016 |
 | Brindusa Vizitator |
| Am si eu o intrebare pot divorta in bucuresti daca am viza de flotant dar buletinu este facut in alt oras el este plecat in strainatate de 3ani nu avem nimic de impartit nici copii va multumesc | |
|
|
|
06-04-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Brindusa a scris pe 06-04-2016: Am si eu o intrebare pot divorta in bucuresti daca am viza de flotant dar buletinu este facut in alt oras el este plecat in strainatate de 3ani nu avem nimic de impartit nici copii va multumesc Da, puteti divorta in Bucuresti | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
06-04-2016 |
| In cazul actiunii de divort, compenenta teritoriala este alternativa, astfel ca puteti depune actiunea la judecatoria pe a carei raza teritoriala domiciliati in Bucuresti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-04-2016 |
 | Brindusa Vizitator |
| Viza de flotant o am in chiajna si buletinu este de timisoara pt ca acolo m-am casatorit | |
|
|
|
06-04-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Daca locuiti in Chiajna, trebuie sa introduceti actiunea la Judecatoria Buftea | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
07-04-2016 |
| George2015 a scris pe 20-03-2016: George2015 a scris pe 20-03-2016: Buna ziua cat ajunge un divort primu barbat al iubitei mele nu vrea sa divorteze nau copii sau averi de impartit is luati prin primarie si actu de casatorie e la el nu vrea sal dea Dacă aveți o copie a certificatului de casătorie o puteți depune pe aceea. Conform art. 915, alin. 3 din codul de procedura civilă nu mai este necesar a se depune originalul ci doar o copie a certificatului de căsătorie. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-04-2016 |
| Buna ziua! Daca viza de flotant o aveti in Chiajna, instanta competenta pt introducerea actiunii de divort este Judecatoria Buftea.
| In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |