Forum avocaţi

Divort

20-03-2016
Vizitator
Buna ziua cat ajunge un divort primu barbat al iubitei mele nu vrea sa divorteze nau copii sau averi de impartit is luati prin primarie
Răspunde
 20-03-2016
Vizitator
George2015 a scris pe 20-03-2016:
Buna ziua cat ajunge un divort primu barbat al iubitei mele nu vrea sa divorteze nau copii sau averi de impartit is luati prin primarie
si actu de casatorie e la el nu vrea sal dea
Răspunde
 21-03-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Chiar daca sotul nu este de acord cu divortul, sotia poate inainta cerere la judecatorie pentru desfacerea casatoriei . Daca sotia nu are o copie dupa certificatul de castorie, aceasta poate cere instantei sa-l oblige pe sot sa depuna o copie (dupa certificat) la dosar .

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 21-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Se poate obtine un duplicat al certificatului de căsătorie.

Actiunea de divort se depune de catre soție, se motivează in fapt si in drept si se indica probele si martorii.

Taxa de timbru este de 100 lei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trebuie depusa actiunea de divort in instanta, iar casatoria se va desface indiferent de manifestarea de vointa a sotului parat. Daca nu aveti certificatul de casatorie in original, puteti solicita instantei sa-i puna in vedere paratului sa ataseze acest inscris la dosar sau puteti solicita un duplicat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2016
Vizitator
Av.GERBER a scris pe 21-03-2016:
Se poate obtine un duplicat al certificatului de căsătorie.

Actiunea de divort se depune de catre soție, se motivează in fapt si in drept si se indica probele si martorii.

Taxa de timbru este de 100 lei.
cam cat mar costa divortu in total
Răspunde
 21-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Greu de dat o suma fixa. Asta pt ca fiecare avocat are propriile onorarii in functie de vechime si experienta , de complexitatea cauzei etc

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2016
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 21-03-2016:
Trebuie depusa actiunea de divort in instanta, iar casatoria se va desface indiferent de manifestarea de vointa a sotului parat. Daca nu aveti certificatul de casatorie in original, puteti solicita instantei sa-i puna in vedere paratului sa ataseze acest inscris la dosar sau puteti solicita un duplicat.
si asa in mare cat poate ajunge un divort
Răspunde
 21-03-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Asa cum a precizat si colega, onorariul avocatului difera. In ceea ce priveste taxa de timbru, in functie de motivul invocat la divort, aceasta este de 200 de lei in cazul divortului prin acord, 100 de lei in cazul divortului in care raporturile dintre soti sunt grav vatamate si continuarea casatoriei nu mai este posibila, cat si in cazul unei separari in fapt care a durat cel putin 2 ani si 50 de lei in cazul cererii de divort introdusa de unul dintre soti a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2016
Vizitator
In legatura cu banii care li s-au dat angajaților Petrochimiei pt murături.Am inteles ca Omv ar fi castigat si angajații ar trebui sa le returneze banii primiti,e adevarat?? Ce se intampla in cazul socrului meu care e decedat de 7ani??
Răspunde
 21-03-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Depuneti actiunea de divort la instanta unde ati avut ultimul domiciliu comun, iar instanta va dispune desfacerea casatoriei indiferent de manifestarea de vointa a sotului. Daca nu puteti face rost de o copie a certificatului de casatorie, puteti solicita instantei sa-i puna in vedere paratului sa ataseze acest inscris la dosar sau puteti solicita un duplicat la Primaria unde ati incheiat casatoria.
Poate aveti o copie a certificatului de casatorie sa de puneti odata cu actiunea, intrucat conform noului Cod de procedura civila nu mai este obligatoriu depunerea certificatului in original.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-04-2016
Vizitator
Am si eu o intrebare pot divorta in bucuresti daca am viza de flotant dar buletinu este facut in alt oras el este plecat in strainatate de 3ani nu avem nimic de impartit nici copii va multumesc
Răspunde
 06-04-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Brindusa a scris pe 06-04-2016:
Am si eu o intrebare pot divorta in bucuresti daca am viza de flotant dar buletinu este facut in alt oras el este plecat in strainatate de 3ani nu avem nimic de impartit nici copii va multumesc

Da, puteti divorta in Bucuresti

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-04-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
In cazul actiunii de divort, compenenta teritoriala este alternativa, astfel ca puteti depune actiunea la judecatoria pe a carei raza teritoriala domiciliati in Bucuresti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-04-2016
Vizitator
Viza de flotant o am in chiajna si buletinu este de timisoara pt ca acolo m-am casatorit
Răspunde
 06-04-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Daca locuiti in Chiajna, trebuie sa introduceti actiunea la Judecatoria Buftea

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
si actu de casatorie e la el nu vrea sal dea

Dacă aveți o copie a certificatului de casătorie o puteți depune pe aceea. Conform art. 915, alin. 3 din codul de procedura civilă nu mai este necesar a se depune originalul ci doar o copie a certificatului de căsătorie.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca viza de flotant o aveti in Chiajna, instanta competenta pt introducerea actiunii de divort este Judecatoria Buftea.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.