|
26-03-2016 |
| Sunt casatorita de 23 ani, avem 2 fete, 15 respectiv 22 ani, sotul este alcoolic, a fost internat la sp obreja de buna voie de2 ori, darin ultimul timp este aproape tot timpul in stare de ebrietate, refuza orice fel de medicamente, nu vrea sa mearga la medic, a devenit agresiv si a inceput sa nu mai gandeasca normal. A primit 2 avertismente de la serviciu, conduce masina beat si face mereu scandal. Avem un apartament cumparat de sotulmeu inainte de casatorie inrate cu dobinda ff mica, pentru tineri, duparevolutie, dar achitat integral in timpul casniciei. Ce sanse am ca in cazul divortului sa obtin ceva din apartament. Mentionez ca fetele vor ramane cu mine. Multumesc! | |
|
|
|
27-03-2016 |
| Buna ziua, daca apartamentul a fost achitat in timpul casatoriei, inseamna ca este bun comun si se prezuma o cota egala de contributie din partea ambilor soti. Deci, in aceste conditii exista posibilitatea obitinerii a cotei de 50% din imobil. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
27-03-2016 |
| Daca transferul de proprietate a avut loc la încheierea contractului atunci bunul e propriul si aveti un drept de creanta asupra ratelor achitate in timpul căsătoriei. In caz contrar, daca proprietatea a fost dobândită după achitarea ratelor (ceea ce e f putin probabil) atunci bunul e comun fiind dobândit in timoul căsătoriei. Introduceți actiune de divort, solicitați exercitarea exclusiva a autorității părintești pt minora. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
27-03-2016 |
| Apartamentul este cumparat in 1991, pe o durata de 25 ani, rate 2% dobânda, ne am casatorit in 1993, iar plata integrala a apartamentului s a facut mult mai tarziu ,in maxim 5 ani dupa casatorie. La momentul casatoriei sotul meu avea unvenit mai mic decat al meu, platea despagubiri unei persoane pe care o accidentase , iar la cel mult un an de la casatorie i s a schimbat locul de munca,a fost retrogradat, deci venitul salarial redus. Pot conta aceste lucruri in cazul partajului? Multumesc frumos! | |
|
|
|
28-03-2016 |
| Cu siguranta da. Va tb sa si probați cu acte aceste împrejurări | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
28-03-2016 |
| Aveți un drept de creanță pentru contribuția la ratele plătite pentru apartament și pentru amenajări. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
31-03-2016 |
 | Lobont daniela Vizitator |
| Va rog vreau sa divortez fara a ma itilni. Cu fostu sot mie frica de el eu stau in recas el in calafat cum scap de el am si o fetita de 14 ani e cu mine avem domiciliu in recas | |
|
|
|
31-03-2016 |
 | Lobont daniela Vizitator |
| Va rog ajutati-ma sa scap | |
|
|
|
01-04-2016 |
| Introduceți acțiune de divorț. Dacă soțul este violent cereți un ordin de protecție. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-04-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In cazul in care sotul este violent, aveti posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva acestuia, eventual solicitarea emiterii unui ordin de protectie. Concomitent, puteti depune actiunea de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |