Forum avocaţi > Divort

CUSTODIE

29-03-2016
Vizitator
buna ziua in anul 2015 am divortat de sotia mea custodia copilului fiind comuna iar domiciliul fiind la mine problema este eu am fost de acord sa vina sa vad copilul cand vrea la orice ora sa aibe o relatie cu copilul dar ea de 2 ani nu a venit sa il vada deloc anul acesta m-am rugat de ea 2 luni sa imi dea declaratie pentru a merge cu cel mic in vacanta in strainatate intrebarea ce pot face pe viitor daca nu o sa vrea sa imi dea semnaturi se poate cere custodie decat mie tinand cont ca ea nu vine nici macar sa il vada
Răspunde
 29-03-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Daca doriti sa plecat in vacanta cu copilul si mama refuza neintemeiat sa dea procura, va puteti adresa instantei de judecata pentru ca aceasta, prin hotarare, sa suplineasca acordul mamei

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2016
Vizitator
K asta stiu dar din pacate dureaza intrebate este se poate cere custodie totala tinand cont ca pe mama no intereseaza de copil nu vine sa il vada de 2 ani eu am tot incercat sa o conving sa aiba o relatie cu copilul dar nu se poate ea plateste decat pensia alimentara si atat in rest no intereseaza de copil
Răspunde
 29-03-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Instantele acorda destul de greu custodie exclusiva, si doar in cazul in care se dovedeste ca este in interesul copilului

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2016
Vizitator
Am inteles deci maicasa poate sa no intereseze de copilul ea daca plateste la zi pensia nu am cei face mai bine ne mutam in norvegia ca aia au legi mai bune de protectie a copilului
Răspunde
 29-03-2016

Puteti obtine autorizarea instantei de tutela in caz de refuz al sotiei sau in cazul in care nu puteti lua legatura cu ea .

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.