Forum avocaţi > Divort

Divort cerut de sotia mea

05-04-2016
Vizitator
Am opt ani de casnicie trei copilasi am ple at in italia laa munca ,sotia mea sa indragostit de un priten cu care are o relatie ea cere divortul a mers la un avocat acum eu cum ar trebui sa procedez
Răspunde
 06-04-2016

Formulati intampinare si cerere reconventionala prin care solicitati divortul din culpa exclusiva a sotiei, motivand ca ea este singura vinovata in destramarea relatiei de familie, prin relatia extraconjugala pe care o are. Cu privire la copii lucrurile sunt mai sensibile asa incat nu ma voi pronunta, cu mentiunea ca puteti solicita stabilirea domiciliului copiilor la dvs., iar instanta sa pronunte o hotarare vizand interesul superior al acestora. Cel mai bine este sa consultati un avocat care sa va reprezinte in aceste demersuri.
Răspunde
 06-04-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Avand in vedere ca sunteti in strainatate, luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte interesele in proces. Cu el veti stabili tot ce este de facut in continuare

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Aveți nevoie de un avocat care să vă reprezinte interesele. Având în vedere că vă aflați în străinătate trebuie să vă alegeți un domiciliu în România (pentru comunicarea actelor de procedură). Domiciliul ales poate fi și la avocat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-04-2016

Incercati o impacare cu dansa inainte de a divorta.

Răspunde
 08-04-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care sotia depune cererea de divort, dvs. aveti posibilitatea sa va aparati cu privire la solicitarile acesteia. In principiu va trebui sa formulati intampinare la cererea de chemare in judecata, iar daca si dvs aveti cereri veti formula si o cerere reconventionala, insa este de preferat sa va asigurati o aparare de specialitate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Daca nu mai exista cale de impacare si dvs nu va puteti prezenta in instanta, sfatul meu este sa apelati la serviciile unui avocat care sa va reprezinte interesele. Acesta urmand sa va redacteze intampinare si daa aveti cereri in privinta minorilor, si cerere reconvetionala.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.