Forum avocaţi > Divort

Buna ziua!

11-04-2016
Vizitator
Buna seara! In urma cu 3 ani am inceput actiunea pentru divort am pus o dna avocata sa ma reprezinte dupa ce am platit suma ceruta de dansa,zicand ca se va ocupa dansa de tot, o perioada nu am avut contact ,dupa am incercat sa sun am trimis mesaje dar nu imi raspundea i am zis fratelui meu sa ia el legatura cu dansa la care ia raspuns facandul nesimtit divortul fiind amanat mereu in 16/12/2015 fiind chemata m am prezentat la tribunal venind din italia dna avocata nu sa prezentat am sunato dar in zadar dupa trei ani nu sunt divortata. As vrea sa fac plangere dnei avocat si as avea nevoie de un sfat unde ma pot adresa? Va multumesc
Răspunde
 12-04-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
La ce judecatorie vi s-a judecat procesul de divort? Si din ce Barou face parte d-na avocat? Poate nu este avocat? Se intampla, altfel nu imi explic comportamentul d-nei "avocat". Avocatii au comportamente responsabile si civilizate. Nu stiu colegi cu astfel de comportamente pe care le descrieti dvs. Dar, daca stiti numele exact al doamnei se poate verifica daca este sau nu avocat si/sau daca exercita aceasta profesie abuziv.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Verificați mai întâi dacă este membră a unui Barou și apoi puteți face o sesizare. Înainte de asta ar trebui să faceți o copie a dosarului deoarece actele trebuie cercetate pentru a se putea da o soluție corectă.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-04-2016
Vizitator
Divortul se judeca la tribunalul focsani jud vrancea cunosc numele dnei avocate si este avocat,aseara am contactato la Tel nu mia raspuns i am scris un mesaj la vizualizat dar si acesta fara raspuns cum este posibil acest comportament ? Eu vreau sa depun plangere impotriva avocatei si vreau sa imi restituiasca pana la ultimul banut.
Răspunde
 12-04-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Intrati pe situl Baroului Focsani si verificati daca este membra a acestui Barou. Apoi puteti sa va adresati Baroului respectiv cu o cerere la care sa atasati copie de pe dosar ca sa demonstrati ca nu a efectuat activitatea pentru care a fost angajata. Atentie - daca pe actul contabil eliberat scrie consultative juridica inseamna ca ati platit doar consultatie juridica nu si activitati pentru dosarul de care vorbiti.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.