Forum avocaţi > Divort

Divort la notar sau in instanta

19-04-2016
Vizitator
Buna ziua,

Si eu si sotia vrem sa divortam , dar avem o mica probleme.Ea sta in Italia acolo are si domiciliu.a spus ca imi trimite procura ca sa putem divorta pt ca ea nu doreste sa mai vina in Romania. Nu avem bunuri de impartit deoarece casa ne-a fost confiscata de banca in urma unui imprumut.Deci nici domiciliu nu mai avem! Cum se procedeaza in cazul in care ea nu doreste sa revina in tara?
Răspunde
 20-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Daca ea nu doreste sa vina in tara atunci se poate divorta doar in instanta, in baza unei procuri speciale pe care o poate da la un avocat sa o reprezinte.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 23-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți divorța în țară la instanța de la ultimul domiciliu comun sau la instanța de la domiciliul dvs actual (dacă diferă de instanța ultimului domiciliu comun). Cel mai bine este ca soția dvs să mandateze pe cineva sau să-și angajeze un avocat. Dvs ar trebui să introduceți acțiunea de divorț.
Puteți să o citați pe soție în străinătate și aceasta să trimită instanței un acord pentru divorț. În acest demers vă poate ajuta chiar avocatul dvs, soția neavând nevoie de un avocat sau mandatar (dacă își exprimă acordul la divorț).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-04-2016

Daca este de acord cu divortul atunci nu este foarte complicata procedura. Divortul va fi de competenta instantei de judecata.

Răspunde
 24-04-2016
Vizitator
Eu vreau sa divortez de sotul meu dupa ce am aflat ca are o viata dubla.traieste cu alta in alta tara.treaba e ca avem 2 copii minori care vreau sa ramana la mine neaparat.mentionez ca nu vreau nimic din ce are el...doar sa se ingrijeasca de copii financiar ma refer...cum as putea sa procedez?multumesc
Răspunde
 24-04-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În cadrul divorțului se va stabili pensia de întreținere a minorilor. Cunoașteți locul de muncă al soțului din străinatate, dar adresa?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-04-2016
Vizitator
Sincer va spun ca eu credeam ca stiu tot despre el dar se pare ca totul a fost o minciuna.eu ce vreau sa stiu este ca daca nu are acte care dovedesc cat salariu are el cum procedez cu pensia???
Răspunde
 25-04-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care sotul lucreaza fara forme legale, pensia de intretinere a minorilor se va stabili raportat la venitul minim stabilit de lege.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca sotia nu se poate prezenta intrucat lucreaza in strainatate, atunci poate face procura unui avocat care o va reprezenta in fata instantei. Unde ati avut ultimul domiciliu comun?

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca sunteti hotarata sa divortati trebuie sa introduceti actiunea de divort la instanta ce apartine de ultimul domiciliu comun.
Daca sotul nu lucreaza cu forme legale, si nu veti putea face dovada veniturilor acestuia, atunci pensia de intretinere se va stabili la salariul minim pe economie.
In situatia in care considerati ca aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.