Forum avocaţi > Divort

Divort si drept

29-04-2016

Buna ziua. Sora mea e casatorita cu un cetatean din Insulele Mauritius.el locuieste si munceste in Irlanda iar sora mea in Anglia. Urma sa vina si el in Anglia dar nu poate din cauza vizei de munca si recunoastere a studiilor plys ca acum nh mai doreste pt ca a evoluat in cariera lui de medic. Sora mea a terminat facultatea in Anglia . A chemato sotul ei acolo in Irlanda dar ea nu a dorit pt ca ea nu si gasise job in acelasi orash cu sotul. Era acelasi lucru pt ea daca statea in Anglua sau intr un orash diferit de al sotului in irlanda. Doreste sa divorteze de un an de zile din cauza porcariilor pe care el le a facut dar nu putea pt el mereu ameninta ca se sinucide. Sora mea a gasit mail cum ca el s a inregistrat pe un site de adulti cu numele ei si si a dat intalnire cu un barbat urmand ca mai apoi sa doreasca sa intretina relatii sexuale toti 3. Nu s a intamplat pt ca sora mea ii gasise mailul. Mai apoi i a gasit mesaje in care vb cu alte doamne cum ca vrea sa le plateadca drumul in Irlanda pt a avea relatii intime el fiind casatorit cu sora mea. El i a platit un an jumate chiria si nancarea in Anglua cat era la dacultate. Acum la divort i a cerut 15. 000 de lire. Sora mea a zis ca ii va sa banii doar ca pe rand asa cum sj el i a dat ei . El a zis ca nh e de acord si ca o va da in judecata si va cere daune 40. 000 de lire. Se poate asa cv????
Răspunde
 29-04-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Soți sunt obligati sa isi asigure unul altuia întreținere. Aceasta întreținere nu se poate solicita ulterior.

Dar vorbim de legea romana care nu stiu in ce masura li se aplica lor.

Unde a fost încheiată căsătoria ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-04-2016
Vizitator
In romania s a realuzat casatoria !!!
Răspunde
 29-04-2016
Vizitator
Da in Romania
Răspunde
 03-05-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cauzul acesta, sora dvs. are posibilitatea de a formula o cerere de divort in Romania si poate solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.