Forum avocaţi

Divort

03-05-2016

Vreau sa parasesc domiciliul tin sa precizez ca nu am amante dar nu se mai poate trai fiind agresat verbal tot timpul de catre sotie cara nu tine cont de prezenta copiilor . Avem 23 de ani de casnicie dar nu se mai poate nu vrea sa inteleaga ca , cu vorba tea nu se face casa
Ce se poate face.
Răspunde
 03-05-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Bună ziua,
Puteti să parăsiti domiciliul conjugal fără probleme dacă ați avea și un martor (care sa confirme în eventulul dosar de divorț) că ați plecat datorită atitudinii/comportamentului soției .

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 03-05-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca aveti motive intemeiate si probate puteti parasi domiciliul conjugal.

Eventual introduceti si actiune de divort.

In rest trebuie sa va asumati si executati eventualele obligatii de intretinere fata de copii dvs (pt ca situatia acestora nu este influentata de despartirea sotilor).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca sunteti absolut convins ca nu mai poate continua casatoria datorita comportamentului sotiei, puteti parasi domiciliul conjugal si depune actiune de divort la instanta ce apartine de ultimul dvs domiciliu comun. In fata instantei va trebui sa probati insa comportamentul sotiei cu un martor .

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care comportamentul sotiei face imposibila continuarea casatoriei, va puteti muta, insa sfatul meu este sa introduceti si actiunea de divort in instanta, proband cu martori atitudinea pe care o are aceasta fata de dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Prin acțiunea de divorț trebuie să menționați motivele pentru care considerați că mariajul nu mai poate continua și să probați cele afirmate.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-05-2016

Introduceti actiune de divort inainte de a parasi domiciliul conjugal.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.