Forum avocaţi

Divort

10-05-2016
Vizitator
Buna ziua!sunt casatorita din anul 2000 ,am avut o casnicie frumoasa pana in anul 2014 cand sotul a fugit in strainatate cu amanta.As vrea sa stiu cum sa fac pt ca el mi a trimis citatia de divort in care specifica ca sa divortam din culpa comuna,mentionez ca nu avem copii,.Vreau sa divortez dar nu din culpa comuna .Bunuri avem doar masina care mi a adus o acasa in concediu dar este pe numele lui.si nu stiu cum sa procedez sa divortez dar sa mi ramana masina mie si sa nu mi ceara creanta.Va multumesc
Răspunde
 10-05-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Puteți face o întâmpinare în care sa specificați ca nu sunteți de acord cu desfacerea casatoriei prin modalitatea ceruta de el, d-voastră neasumandu -vă culpa în destrămarea relațiilor matrimoniale. Cat despre bunurile comune, respectiv autoturismul de care faceți discuție, rămâne sa stabiliți aceste aspecte ori le cale amiabilă ori prin intermediul instantei de judecata. Conform legii, dacă nu se dovedește altfel, regula este un procentaj de 50% pentru fiecare dintre soți la dobândirea bunurilor dobândite în timpul casatoriei.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Pentru actiune de divort trebuie sa formulate intampinare prin care solicitati desfacerea casatoriewi din vina exclusive a paratului, intrucat acesta a fugit cu amanita in strainatate.
In ceea ce priveste autoturismul daca nu va intelegeti amiabil, trebuie introdusa actiunea de partaj.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-05-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cel mai indicat ar fi sa discutati cu sotul cu privire la modul de impartire al masinii, astfel aveti posibilitatea incheierii unei tranzactii cu privire la bunuri si desfacerea casatoriei prin acord.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.