|
28-05-2016 |
 | Andreus007 Vizitator |
| Bună ziua! Am o întrebare referitoare la o pensie alimentara ce sa stabilit în urma unui proces de divorț cu un minor, lucrez șofer de camion în spania în urma divorțului mi sa stabilit o pensie de 3 euro , acești bani consider ca sunt prea mulți plus ca nu pot sa -i ofer, am fost dispus sa dau 150 cererea mea nu mi sa luat în calcul cu absolut nimic, în momentul de fata numai lucrez am deschis proces de diminuare a pensiei alimentare și tot sunt amânat asteptandu-se probabil sa reîncep munca ca sa pot cotiza pe măsură dorintelor fostei sotii | |
|
|
|
28-05-2016 |
 | Toader si Asociatii Str C-tin Aricescu, nr.32, sector 1 Bucuresti 0726287910 office@toadersiasociatii.ro www.toadersiasociatii.ro
|
| Daca s-a diminuat venitul va fii admisa cererea dvs, dar sotia va putea face imediat ce aveti un salariu mai mare cerere de marire pensie intrucat legea obliga parintele despartit de copil sa participe la intretinerea acestuia... | Av Oana Toader-Plugariu SCA TOADER&ASOCIATII 0726287910 www.toadersiasociatii.ro office@toadersiasociatii.ro | |
|
|
|
29-05-2016 |
| Chiar dacă se amână procesul, pensia (diminuată) se va plăti de la data introducerii cererii. Trebuie să cereți asta. Dacă nu aveți acum resurse plătiți cât puteți, iar după ce se pronunță instanța veți vedea cât aveți exact de plătit. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
29-05-2016 |
 | Andreus007 Vizitator |
| Da sunt deacord ca trebuie sa ajut la creșterea copilului, dar de ce ceea Ce-ai doresc eu nu se ia în calcul, sau tot ce am depus eu la dosar nu se baga în seama în Spania o en sie alimentara e de 150 euro în România de ce nu se ia la venit de România copilul e în România, ba mai mult sunt terorizat de comportamentul dânsei când copilul e la mine mesaje, telefoane e normal ??? | |
|
|
|
29-05-2016 |
| N are legatura obligația de plata a pensiei cu modul cum se comporta mama. Pensia se stabilește in raport de venitul dvs si de nevoile copilului. Astea sunt cele 2 criterii cumulative legale. Depuneti inscrisurile referitoare la veniturile realizate si instanță va trebui sa tina cont de ele. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
29-05-2016 |
 | Andreus007 Vizitator |
| Ceea ce depun eu la dosar nu se ia în calcul Cum explicații? Prima hotărâre judecătorească referitoare la programul de vizita a fost ca ori de câte ori doresc sa stau cu copilul meu sa o fac la domiciliu mamei ceea ce evident ca nu am fost deacord ...fosta soție vrea spune ca trebuie mers la medic, la plimbare dar în prezenta ei ceea ce nu vreau, apoi vine cu diverse întâmpinați ca nu mă interesez de copil , mă interesează copilul dar nu pot accepta comenzile ei și văd ca doamna judecător o acoperă și-o apară de parcă as fi un criminal ai ceva ....Am cerut sa iau copilul am condiții mai bune decât mama plus ca m-as ocupa mai bine de el , nimic ... | |
|
|
|
29-05-2016 |
 | Andreus007 Vizitator |
| Ce trebuie sa fac ca sa o liniștesc pe fosta pur și simplu sunt terorizat | |
|
|
|
31-05-2016 |
| Încercați să ajungeți la o înțelegere scrisă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-06-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pensia de intretinere datorata minorului se calculeaza raportat la venitul net/lunar realizat de catre parintele nerezident, indiferent daca acesta lucreaza in Romania sau in alta tara. Daca veti face dovada ca veniturile dvs. s-au diminuat, vi se va admite actiunea, iar pensia datorata va fi recalculata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-07-2016 |
 | Armioni Vizitator |
| buna ziua. Daca locuiesc in strainatate si nu am nici un venit cum se calculeaza pensia alimentara pentru 2 minori ? | |
|
|
|
04-07-2016 |
 | Armioni Vizitator |
| As dori sa imi spuneti cat este pensia alimentara dupa un divort cu doi minori daca locuiesc in strainatate si nu am nici un venit lunar ? | |
|
|
|
05-07-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| 1/3 din venitul minim pe economie | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
05-07-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Armioni a scris pe 04-07-2016: As dori sa imi spuneti cat este pensia alimentara dupa un divort cu doi minori daca locuiesc in strainatate si nu am nici un venit lunar ? In cazul in care nu realizati venituri, pensia de intretinere pentru 2 copii minori se calculeaza in procent de 1/3 din venitul minim pe economie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-07-2016 |
 | Armioni Vizitator |
| Am inteles dar 1/3 din minimul pe economie din ce tara ? | |
|
|
|
06-07-2016 |
| Se va lua in calcul venitul minim pe economie din Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-07-2016 |
 | Armioni Vizitator |
| |
|
|
09-07-2016 |
| Armioni a scris pe 05-07-2016: Am inteles dar 1/3 din minimul pe economie din ce tara ? din tara in care locuieste cel ce datoreaza pensia de intretinere. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |