Forum avocaţi > Divort

Act de vanzare cumparare sau de mostenitor

22-06-2016
Vizitator
SUNT CASATORITA,AM 2 COPII IAR SOTUL LA RANDUL SAU A FOST CASATORIT SI ARE 2 COPII.NOI LOCUIM LA PARINTII MEI UNDE VOR SA NE FACA SI ACTE PE CASA .CUM SE POT FACE ACESTE ACTE ASTFEL INCAT CEI DOI COPII AI SOTULUI SA NU AIBA NICI UN DREPT? MULTUMESC.
Răspunde
 22-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cei doi copii ai sotului vor avea un drept de mostenire de pe urma acestuia la momentul decesului.
Nu-i puteti inlatura de la mostenire.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-06-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Sa va faca donație doar dvs sau optati pt separarea de patrimoniu.

Un act de vanzare va determina natura bunului ca fiind comun soților. In caz de partaj are drept sotul sau in caz de deces copii il vor mosteni.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-06-2016
Vizitator
DACA PARINTII MEI LE FAC ACTE DIRECT COPIILOR MEI ,CEILALTI BANUIESC CA NU VOR MAI AVEA DREPTURI,CASA MOMENTAN ESTE A PARINTILOR MEI.
Răspunde
 27-06-2016
Vizitator
DA, DAR DEPINDE CE ACT FAC. DACA FAC DONATIE, DE EXEMPLU, VOR AVEA DREPTURI IN CONTINUARE!.

Am scris in acelasi stil ca poate nu intelegeti altfel.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.