Forum avocaţi > Divort

Divort cu copil

03-07-2016
Vizitator
Buna ziua!Am terminat divortul anul trecut,iar copilul i s-a incredintat mamei,dar cu autoritatea parinteasca comuna.Copilul locuiește la mama împreuna cu ea,mi s-a dat dreptul sa-l iau si eu si sa-l vizitez dar copilul nu a vrut.Acum am aflat ca ar vrea sa plece cu el din tara deși copilul e minor împreuna cu actualul ei prieten,fără acordul meu.E posibil asa ceva?sau daca îl poate lasa in grija unei rude fără acordul meu?

Multumesc anticipat!
Răspunde
 03-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, fara acordul dvs. aceasta nu poate scoate copilul din tara.
Ea poate pleca si lasa copilul in grija unei rude. Nu trebuie acordul dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-07-2016
Vizitator
Si daca pleacă si lasa copilul in grija unei rude,eu nu pot depune o plângere undeva,precum ca ea a părăsit minorul si domiciliul,sa îl pot eu lua,sa locuiasca cu mine?daca da,unde?

Multumesc anticipat!
Răspunde
 03-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, puteti depune o actiune in instanta prin care sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs. motivata tocmai de acest aspect.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-07-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu poate parasi tara fara o procura in acest sens din partea dvs.

Daca pleaca singura si lasa minorul in grija altor persoane decat dvs, atunci puteti sesiza Protectia copilului si formula o actiune in instanta prin care sa solicitati schimbarea locuinței

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.