Forum avocaţi > Divort

Plecare din tara cu minor,divort

14-07-2016
Vizitator
Sunt casatorita de aproape 5 ani si avem impreuna o fetita de 4 ani.Locuim impreuna in locuinta parintilor mei,eu nu lucrez,ma ocup singura de copil,sotul avand un servici in ture 12/24 si este aproape absent.Avem mari probleme,in ultima perioada ma agreseaza verbal si fizic,parintii mei locuiesc in italia si ma intrebam daca plec cu copilul in vizita cu procura si ii transmit de acolo hotararea de divort poate sa ma acuze de ceva si sa imi ia copilul?Ma acuza non stop ca mi-o va lua pentru ca eu nu muncesc.Sa ii transmit aici imi este teama de reactia lui nu paraseste casa desi este a parintilor mei,si cand am vrut sa plec cu fata m-a amenintat ca ma acuza de parasire de domiciliu si tot mi-o ia.
Răspunde
 14-07-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Este bine sa aveti un martor (sau 2) care sa cunoasca relatia dintre voi, conduita lui fata de d-voastra si fata de copil. Daca plecati nu va poate acuza de parasire de domiciliu iar copilul nu este asa usor sa vi-l ia. Stati fara probleme!

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 15-07-2016
Vizitator
Va multumesc din suflet,am doua vecine care m-au vazut,ajutat.Multumesc mult!
Răspunde
 15-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand trebuie sa formulati actiune de divort cu exercitarea in comun sau exclusiv a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.
In ceea ce priveste comportamentul agresiv al sotului, formulati o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare. Concomitent, solicitati instantei emiterea unui ordin de protectie impotriva sotului agresiv si evacuarea acestuia din imobil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.