Forum avocaţi > Divort

Martor divort

15-07-2016
Vizitator
În urma cu 3ani cineva a încercat sa intre in locuință mea si mi a pulverizat spray lacrimogen în fata. Pers a motivat ca a avut un conflict de munca cu sotul si ca este batuta acasa daca se afla asa ca am retras plangerea. In decembrie anul trecut am aflat ca de fapt era amanta soțului, au confirmat ambii. I-am comunicat soțului ei, acesta vorbind si cu sotul meu. Acum am primit o citatie ca martor în procesul lor de divorț si concomitent amanta mi-a scris pe Facebook mesaj "sa înceapa distracția! Si un articol din ziar cu ce risca martorii mincinosi". Înțeleg insinuarea cum ca vrea ulterior sa ma acuze de marturie mencionada, dar oricum nu doresc sa ma prezint ca martor, procesul fiind la 300kmdistanta,eu fin de în CIC si plus ca ar fi Jenant pt mine politia. Cum pot sa nu ma prezint?
Răspunde
 15-07-2016
Bucuresti
0744900820 (Doar pt. programări)
Bună ziua!

Cea care v-a chemat este ea, ca să declarați în favoarea sa?

Sunteți rudă cu vreunul dintre soții aflați în divorț?

Care a fost mobilul faptei ei de lovire și alte violențe?

Dacă îi faceți plângere penală pentru hărțuire și amenințare și cereți daune, dobândiți calitatea de parte civilă.

Calitatea de parte civilă împotriva ei este incompatibilă cu calitatea de martor în favoarea ei! Cele două calități se fală în conflict de interese.

Avocat Serni Viviana-Carmen
Specializare în domeciul dreptului penal
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com

Avocat Serni Viviana-Carmen,
experiență 10 ani de avocatură în drept penal, civil, muncii, mărci, CEDO
Oraș principal de activitate -București, dar lucrez și în țară!
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com
Răspunde
 15-07-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
De principiu sunteti obligată sa va prezentați atunci cand primiti o astfel de citatie.

Judecătorul -inaintea audierii - va lamuri ce relație aveti dvs cu părțile din dosarul, daca exista vreo relație de dușmănie. In functie de aceste aspecte va decide dc va audiaza sau nu.

In masura in care va audiaza, judecătorul va fi singurul in masura sa aprecieze valoarea probatorie a depozitiei dvs in contextul tuturor probelor.

Cert este ca aveti obligația de a spune adevarul

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-07-2016
Vizitator
Sotul ei m-a chemat martor în procesul lor de divorț. Cum fac sa nu merg deoarece este jenant pt mine sa retraiesc povestea?
Răspunde
 17-07-2016
Vizitator
Mulțumesc pentru răspuns, dar cautam o solutie sa nu ma prezint deoarece este si penicilina, am bebe mic ce necesita prezenta mea, este la 300km distanta si nu doresc sa merg
Răspunde
 18-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Trimiteti catre instanta o adresa/un inscris in care sa explicati situatia si sa motivati de ce nu doriti sa va prezentati. Atasati acesteia certificatul de nastere a copilului si actele medicale ale acestuia. (in copie xerox).

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-07-2016
Vizitator
Mulțumesc. Am scris eu gresit(penicilina =penibil doream sa scriu dar telefonul m-a corectat) Copilul este santos doar ca este mic si nu am cu cine sa îl las. O sa trimit o hârtie judecatoriei explicand situația trata sper sa fie ok. Oare pe mail se poate sau doar posta cu confirmare de primire?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.