Forum avocaţi > Divort

Re:Martor divort

16-07-2016

Buna ziua.sunt in divort cu sotia.sotia e plecata in germania la munca.de 3 saptamani o chem acasa si nu vrea sa vina.eu pe baza unor probleme cardiace acum sufar de anxietate.in urma cu trei ani ma inselat cu cel mai bun prieten al meu tot in germania.iar acum o banuiesc din nou.astept pe cineva de acolo sa mi comfirme.am chemato pt ca eu si baietelu nostru in varsta de 4 anisori avem mare nevoie de ia.toti prieteni si inclusiv familia ei au sunato sa vina acasa si nu vrea.pe motiv ca vrea sa faca bani.i am spus ca baietelu numara zilele si ca e foarte dor de ia.parca e ca o stana de piatra.acasa e o mama buna dar cand pleaca la munca in germania eu trebuie sa aud ca a baut ca a avut aventuri.nu imi vine sa cred ca atatia oameni ne rugam de ia sa vina si ia nu vrea.am bagat divortu si am cerut custodie comuna dar baietelu sa locuiasca la mine.si pt mama am cerut cel mai extins program de vizita.mentionez ca am dovezi in acest sens si martori.locuim cu chirie intr un bloc ANL deci nici unu dintre noi nu avem alte locuinte.ia in momentu de fata practic nu are nici venit.vreau sa stiu daca am vreo sansa ca.copilul sa ramana la mine si ia sa aive program de vizita.va rog din suflet sa imi dati un raspuns
Răspunde
 16-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
In raport de datele prezentate de dvs. , aveti sanse.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-07-2016

Multumesc pemtru raspuns.nu m am exprimat bine.deci ia vrea sa vina acasa dar luna urmatoare cand ii expira contractu.dar toata lumea ii spunea sa vina acasa si stie ca baietelu numara zilele.si ea se motiveaza ca pentru el sta sa faca bani.desi toata lumea o cheama stie ca am bagat divort si tot nu vrea sa vina.am zis sa va scriu si chestiile astea ca poate se schimba datele problemei.multumesc fumos
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.