|
01-08-2016 |
 | Ana-Maria Vizitator |
| Buna ziua, As avea si eu o curiozitate legata de cum as putea sa rezolv problema alcoolismului tatalui meu care este de altfel foarte violent, nu se poate abtine sa nu bea. Sora mea isi creste copii(cea mare avand 2 anisori) impreuna cu mama in aceeasi casa plina de teroare de un alcoolist. As vrea sa stiu cum as putea face sa ii intocmesc un dosar DAR in momentul in care am deschis proces sau acuzatia sa il ia in puscarie sau dezalcoolizare deoarece fiind foarte violent risc sa se intample alte minuni. Au fost batai pe care mama le-a indurat si peste care a trecut datorita surorii mele care a scos-o din mainile acestui nebun insa niciodata nu a depus plangere de frica si dupa cum stiti ca s-au intamplat omoruri cu tot cu grija politiei. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Multumesc frumos! | |
|
|
|
02-08-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Bună ziua! Aveți la îndemână calea actiunii prin care solicitați instantei de judecata sa dispună emiterea unui ordin de protecție și restricție, avand ca si capat de cerere accesoriu internarea tatălui d-voastră într-un centru specializat in vederea urmării unui tratament adecvat (art. 23 alin 3). Legea privitoare la violenta în familie 217/2003 cu modificările și completările ulterioare in capitolul IV vă va lămuri in acest sens. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-08-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand va trebui formulata o plangere penala impotriva tatalui violent pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, sau dupa caz, infractiunile pe care le comite in momentul in care se afla sub influienta bauturilor alcoolice. Ulterior, va adresati instantei de judecata pentru emiterea unui ordin de protectie impotriva lui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-08-2016 |
| Exista martori ? Înregistrări ? Depuneti plângere poliție, scoateți certificat iml, faceti rost de acte medicale care sa i ateste dependenta/ foi de internare, chemați politia si salvarea la un episod violent si introduceți urgent cerere pt emiterea ordinului de protectie prin care solicitați evacuarea lui si obligarea la tratament. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
05-09-2016 |
 | Ana - Maria Vizitator |
| Buna ziua, din nou a avut o tentativa de omor tatal asupra mamei tot sub influienta alcoolului, a incercat sa o sufoce cu o perna. A reusit intr0un final sa fuga din calea bataii si a sunat la politie. Ambulanta nu s-a sinchisit sa vina ca ei nu vin la alcolisti iar politia a venit doar sa discute cu el asta in cazul in care tatal voia. Nu mi se pare normal ceea ce se intampla voiam sa stiu daca se poate face ceva mult mai rapid si fara atata indiferenta din partea organelor de stat care ar trebui sa asigure bunastarea populatiei si sa se simta lumea potejata! Multumesc mult! | |
|
|
|
05-09-2016 |
| Ana - Maria a scris pe 05-09-2016: Buna ziua, din nou a avut o tentativa de omor tatal asupra mamei tot sub influienta alcoolului, a incercat sa o sufoce cu o perna. A reusit intr0un final sa fuga din calea bataii si a sunat la politie. Ambulanta nu s-a sinchisit sa vina ca ei nu vin la alcolisti iar politia a venit doar sa discute cu el asta in cazul in care tatal voia. Nu mi se pare normal ceea ce se intampla voiam sa stiu daca se poate face ceva mult mai rapid si fara atata indiferenta din partea organelor de stat care ar trebui sa asigure bunastarea populatiei si sa se simta lumea potejata! Multumesc mult! Vi s-au dat mai sus trei raspunsuri competente. Mai mult decat ceea ce vi s-a raspuns pana acum, nu exista. Puteti sa contactati direct un avocat. Dar, trebuie sa stiti ca in aceasta situatie, mama dvs. este cea care va trebui sa actioneze si nu dvs. Daca ea refuza sa urmeze sfaturile date mai sus, atunci dvs. nu aveti ce face. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-09-2016 |
| Va multumesc pentru raspuns insa politia nu a dorit sa intre in curte in lipsa unui ordin deci doar daca venea paratul la poarta si inchipuiti-va ca nu se putea, ambulanta a relatat la telefon ca nu vin la cazuri cu alcolisti ca sunt violenti. Cum putem demonstra ca este aproape in coma alcoolica in aceste conditii? Am inaintat cererea de obtine a acestui ordin de protectie si restrictie acte cu care mama mea a fost de acord. Ea este terorizata de acest individ daca il pot numi astfel motiv pentru care nu a facut plangere la politie. Va multumesc inca o data sper sa se aprope cererea pentru a intra imediat in vigoare. O zi buna | |
|
|
|
22-09-2016 |
 | Ana -Maria Vizitator |
| Buna ziua, Revin cu o alta rugaminte foarte mare, am obtinut odinul a fost evacuat si obligat sa mearga la dezalcoolizare, fiind in stare avansata de ebrietate a venit a doua zi acasa am chemat politia si i-a facut proces verbal si inceperea urmaririi penale, am avut la procesul pentru obtinerea ordinului proces la care nu s-a prezentat tatal din cauza starii lui de ebrietate martori ceruti de catre instatnta si s-a depus de catre mama plangere penala impotriva lui. Acum insa tatal probabil treaz sau la influienta surorii lui la care a stat in aceste zile desi in ordin nu avea voie sa stea in aceasta zona deoarece acolo lucreaza mama, au cerut recurs. Ce se poate intampla la recurs? Exista vreo sansa sa se revoce ordinul? desi in seara evacuarii de fata cu politistii care au fost acasa o ameninta pe mama continuu. Am vrea sa inaintam si divortul dar fara partaj si voiam sa va intreb daca exista posibilitatea sa ii dea voie sa vina acasa dupa tot ce s-a intamplat? Iar daca da, am putea face partaj fara ca el sa beneficieze de casa avand in vedere faptul ca de 20 de ani el nu a avut niciun venit nu a contribuit la nimic financiar ci doar mama? Cam cat ar fi costul uni divort cu partaj? Va multumesc mult anticipat. O zi frumoasa! | |
|
|
|
22-09-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ana -Maria a scris pe 22-09-2016: Buna ziua, Revin cu o alta rugaminte foarte mare, am obtinut odinul a fost evacuat si obligat sa mearga la dezalcoolizare, fiind in stare avansata de ebrietate a venit a doua zi acasa am chemat politia si i-a facut proces verbal si inceperea urmaririi penale, am avut la procesul pentru obtinerea ordinului proces la care nu s-a prezentat tatal din cauza starii lui de ebrietate martori ceruti de catre instatnta si s-a depus de catre mama plangere penala impotriva lui. Acum insa tatal probabil treaz sau la influienta surorii lui la care a stat in aceste zile desi in ordin nu avea voie sa stea in aceasta zona deoarece acolo lucreaza mama, au cerut recurs. Ce se poate intampla la recurs? Exista vreo sansa sa se revoce ordinul? desi in seara evacuarii de fata cu politistii care au fost acasa o ameninta pe mama continuu. Am vrea sa inaintam si divortul dar fara partaj si voiam sa va intreb daca exista posibilitatea sa ii dea voie sa vina acasa dupa tot ce s-a intamplat? Iar daca da, am putea face partaj fara ca el sa beneficieze de casa avand in vedere faptul ca de 20 de ani el nu a avut niciun venit nu a contribuit la nimic financiar ci doar mama? Cam cat ar fi costul uni divort cu partaj? Va multumesc mult anticipat. O zi frumoasa! Tatal dvs are dreptul legal sa atace hotararea din fond, dar asta nu inseamna ca i se va admite calea de atac. In ceea ce priveste divortul, taxa de timbru este in valoare de 100 de lei, daca mama dvs. va solicita desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului, iar onorariile de avocat difera. In ceea ce priveste partajul, in mod normal, bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart in cote egale intre soti, insa daca aveti dovezi (inscrisuri, martori) ca mama dvs a contribuit intro masura mai mare la dobandirea acestor bunuri, poate solicita o cota mai mare din masa partajabila. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-09-2016 |
| Va multumesc mult pentru raspuns. Va doresc sa aveti o zi frumoasa! | |
|
|
|
23-09-2016 |
| Buna ziua, Mai am o intrebare referitoare la casa bunul comun in care au stat. Aceasta casa a fost ridicata cu ajutorul surorii mamei mele in a carei curte comuna este imobilul este legata printr-un hol de casa matusii mele, mama cu tata stateau in acel moment intr-un apartament in alta localitate. Pentru aceasta nu are nimic care sa dovedeasca ca el nu a fost implicat decat pe matusa si unchiul meu care au muncit la ridicarea casei. Iar el chiar daca i se va da dreptul la o camera este alimentata electric si cu apa din acelasi loc adica platit de mama deoarece el nu are venit iar el a amenintat-o de cand i s-a facut evacuarea ca o va omorâ indiferent in ce fel lucru pe care l-au auzit si contestat si de politisti care i-au facut evacuarea.Nu stiu daca a fost dus la dezalcoolizare, mama l-a luat pe adeverinta ei deoarece el nu munceste si nici nu are cu ce plati, exista vreo posibilitate sa aflu daca este internat? Va multumesc frumos anticipat. O zi frumoasa! | |
|
|
|
24-09-2016 |
 | Gorganel Vizitator |
| Buna ziua!eu si sotul avem un apartament luat in Franci in 2007!avem un copil de 8 ani si eu as vrea un divort rapid de el fiind foarte violent agresiv verbal!as dori sA aflu ce ar fi primul Pas de facut!as menționa ca as dori sa i las totul in casa si nu am nici o pretenție din bunuri asta însemnând sa nu am nici o treaba cu banca!!ar mai trebui sa plătesc si eu dupa divort daca i las totul?va rog ajutati ma sunt foarte disperata!as avea nevoie pas cu pas amanunti detaliile!!va multumesc din suflet | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |