Forum avocaţi > Divort

Divort la notar sau in instanta

03-08-2016
Vizitator
Buna ziua

Eu si sotia mea suntem despartiti in fapt din anul 2008, ea plecand la munca in italia. Momentan eu stau in Bucuresti. Luna asta ea vine in tara si am convenit sa divortam. Cum putem face mai rapid aceasta formalitate? Prin notar as vrea , dar ea nu sta prea mult in tara.Printr-o procura se poate? Putem merge si la un notar din Bucuresti?
Răspunde
 04-08-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, sa zicem ca cel mai repede se poate prin notar. Dar si la notar dureza 30 de zile.

Nu se poate divorta prin procura la notar.

Dar, daca dvs. sunteti in tara, puteti deschide actiunea de divort la instanta, dvs. fiind reclamant, iar sotia, in calitate de parat, sa trimita din strainatate acordul prinvind divortul, la momentul in care se va fixa termenul de judecata la instanta.
Ar fi indicat sa consultati un avocat inainte pentru a va explica detaliile.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-08-2016
Vizitator
Car3men a scris pe 04-08-2016:
Nu se poate divorta prin procura la notar.

Se poate divorta prin procura la notariat, dar doar partial, la depunerea cererii. Trebuie sa mergi cu sotul obligatoriu personal la notar numai peste 30 de zile dupa ce ati depus cererea prin imputernicit si in principal doar ca sa va ridicati certificatul de divort.
Răspunde
 04-08-2016
Vizitator
Aurel a scris pe 03-08-2016:
Buna ziua
Prin notar as vrea , dar ea nu sta prea mult in tara.Printr-o procura se poate? Putem merge si la un notar din Bucuresti?

Este suficient sa stea si o zi in tara daca depuneti actele printr-o alta persoana care poate fi si unul dintre voi si notarul va da termenul de ridicare a certificatului de divort chiar in ziua in care este ea in tara (vorbiti cu notarul).
Aurel a scris pe 03-08-2016:
Putem merge si la un notar din Bucuresti?

Puteti divorta la notar in Bucresti:
- daca v-ati casatorit in Bucuresti sau la consulat sau
- daca ultimul domiciliu comun a fost in Bucuresti - se poate da si o declaratie pe proprie raspundere la notar in sensul asta daca nu rezulta din actele de identitate ca ati locuit in Bucresti.
Răspunde
 05-08-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cel mai bine este să divorțați prin instanță, mai ales că există un acord al soților. Când vine soția dvs. depuneți cererea de divorț, iar soția va trebui să împuternicească o persoană să o reprezinte la divorț și să-și exprime acordul în sensul desfacerii căsătoriei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-08-2016
Vizitator
Multumesc , dar am ales sa divortez la notariat. Nu exista niciun "acord" scris ... unul din avocati de mai sus a spus asta, nu eu! Oricum m-am lecuit de instanta cand 3 avocati la rand mi-au cerut intre 2000 si 4000 de lei pentru divort si la notariat mi-au cerut 1000 pentru divort in 30 de zile. Sa fim seriosi.
Răspunde
 06-08-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Depuneti actele la notar prin mandatar si va asigurați ca la împlinirea celor 30 zile soția dvs va fi in tara pt semnarea actelor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.