Forum avocaţi > Divort

Sotia a parasit domiciliul cu minorul

11-08-2016

Buna ziua,
De 3 luni.sotia a parasit domiciliul impreuna cu copilul minor in varsta de 1 an !!in tot acest timp a refuzat sa ma lase sa il vad,invocand diverse motive ,ca nu am nici un drept sa stau si eu cu copilul pana nu divortez.Mentionez faptul k eu nu vreau sa divortez,vreau doar sa pot sta si eu cu copilul meu cand vreau!!
Ce pot sa fac ?
Va multumesc
Răspunde
 11-08-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa va adresati instantei pentru a vi se permite legaturi personale cu minorul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-08-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Din pacate, fara o hotarare judecatoreasca nu puteti forta sa va vedeti copilul (ci doar cu vorba buna)

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 11-08-2016

Va multumesc ,din pacate cu vorba buna nu se poate !!
Răspunde
 11-08-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Laurlaurentiu a scris pe 11-08-2016:
Va multumesc ,din pacate cu vorba buna nu se poate !!

Din pacate nu puteti face nimic fara o hotarare judecatoreasca. Va trebui sa formulati actiune de divort cu exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs sau la mama si obligarea parintelui nerezident la plata pensiei de intretinere catre minor. Daca doriti ca minorul sa locuiasca la mama, aveti posibilitatea sa solicitati stabilirea unui program de vizitare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-08-2016

Dar Eu nu vreau sa divortez,vreau decat sa fiu lasat sa imi vad copilul cateva ore,sa pot sta cu el.Alta solutie nu este ??
Răspunde
 12-08-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din punct de vedere legal nu exista alta solutie, din moment ce dvs. si sotia sunteti despartiti in fapt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-08-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Încercați sa depuneti o sesizare la Protectia copilului si sa solicitați intervenția lor pt a va fi permise vizitele. E posibil sa rezolvați sau nu, e posibil sa reusiti doar temporar sa vedeti minorul.

Singura varianta e instanță. Puteti formula doar actiune pt program de vizita fara divort daca nu va doriti asta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.