Forum avocaţi > Divort

In legatura cu un divort si partajarea unei case in Arad

31-08-2016
Madrid

Buna ziua
pe data de 3 octombrie 2016 am ramas de bun acord cu fostul meu sot sa mergem la notar in Arad sa divortam ,dar dupa 25 de ani de o casnicie foarte urata si grav afectata acest domn se poate suci ca vreme ,ce pot face sa ma separ cat mai repede de acest domn ,,tinand cont ca am locuit pana acum 2 luni cu el ,si lund decizi de a pleca din cauza frici ce o aveam si foarte multe traume ,lasand pe masa doar o scrisoare de adio ,lundu-mi doar hainele mele ,nimic mai mult ,totul a ramas in apartamentul in care am locuit in Germania in chirie ,pentru ca in casa din Romania eu inca nu am ajuns ,de cand am plecat,pentru ca am venit in Spania ,Rezulta ca acest domn vrea sa ma implice ca am furat lucrurilee din casa ,,ceea ce nu este adevarat ,spunand ca sunt o hoata ,,ceea ce nu este adevarat ,dar in fine ,in legatura cu casa care o avem impreuna ,i-am oferit o suma de bani pentru a renunta in favoarea mea ,si a acceptat dar in cash,ceea ce eu nu pot face asa ceva ,nu stiu daca am o justificare pentru acesti bani ,o cum se procedeaza ,sau el imi ofera mai puti din cauza datoriilor din Germania la care eu nu mai platesc ,este o istorie larga de scris si am nevoie de un avocat care sa ma indrume pe un drum bun .Va multumesc
Răspunde
 06-09-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Dupa divort puteti inainta actiunea de partaj. Orice bani pe care ii pretinde sa-i dati prin transfer bancar pentru a avea dovada ca ati dat acesti bani si ce reprezinta acei bani. In ceea ce privesc acuzatiile de furt nu va mai faceti griji atata timp cat nu exista o plangere la politie depusa impotriva dumneavoastra. Oricine face vre-o acuzatie trebuie sa le si demonstreze.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.