| Arturr_007@yahoo.com Vizitator |
| Subsemnatul T.A.A. domiciliat in Bucuresti ,sector ... ,strada ... nr. ... ,bloc ...,scara ... etaj ...,Ap. ...,Telefon contact ..., declar urmatoarele : 1. Sunt casatorit din data de 14.07.2012(dupa o relatie de concubinaj de 5 ani ) cu doamna T.M.V. ,domiciliata in Bucuresti ,sector ... ,strada ... nr. ... ,bloc ...,scara ...,etaj ... ,ap ..., Telefon contact .... 2. In urma casniciei au rezultat doi copii ,T.R.A. nascut in data de 6.11.2012 si T.M.N. nascut in data de 23.11.2014. In data de 3.06.2016 sotia mea lund copii a plecat la mama si fratele ei pe nume N.I.M pentru o perioada de doua saptamani (avand in vedere ca era cununia fratelui si botezul celui mic N.R.M. sa-i mai ajute si cu pregatirile ).In data de 15.06.2016 suna sa-mi comunice ca ar mai sta acolo pt. o perioada de o saptamana sau doua . Eu sotul ei nu am fost de acord si i-am spus sa vina inapoi cum vorbisem impreuna cu copii nostri ori sa faca ce doreste cu viata ei dar copii sa m-i aduca acasa. In urma acestei discutii telefonice a ales sa nu se mai intoarca acasa si sa divortam. In data de 20.06.2016 mi l-a trimis pe baiatul cel mare acasa printr-un frate de al ei pe nume N.V. (care m-a si amenintat la inceputul relatiei cu bataia ,a facut-o si in momentul acesta).Eu tot am insistat sa ne impacam si sotia spunandu-mi ca nu doreste aceste lucru. In data de 3.07.2016 mi l-a adus acasa si pe baiatul cel mic ,si si-a luat o parte din hainele ei. In data de 18.07.2016 sotia mea a venit la domiciliu ,insotita de fratele ei N.I.M. sa i-a copii pe la ea (com.Sarbeni ,judet Teleorman).Cat timp ea si-a mai luat o parte din lucrurile ei, si sa mai i-a cateva lucruri ale copiilor, N.I.M. mi-a spus ca-i pare rau de situatia actuala in care sunt eu cu sotia, si sa incerc sa fac tot posibilul sa ne impacam ,sa o conving sa se intoarca acasa mai ales ca avem doi copii mici impreuna. Tin sa mentionez ca in toata perioada asta si pana pe 9.09.2016 am incercat sa ma impac cu sotia. In data de 25.07.2016 am plecat in comuna Sarbeni, Jud.Teleorman ,sa-mi vad copii si sa incerc sa ma impac cu sotia. Nu am ajuns sa ne impacam, la un momendat a spus ca ma lasa sa iau baiatul cel mare acasa( precizez nu detin autoturism si depindeam de maxitaxi).Pana sa plec s-a razgandit si nu mai m-a lasat sa-l iau pe baiatul cel mare acasa . In data de 30.07.2016 am fost impreuna cu un prieten in comuna Sarbeni ,Judetul Teleorman si am luat baietii acasa la mine(unde au si crescut) In data de 20.08.2016 a venit sotia de a luat copii cu ea in comuna Sarbeni ,judetul Teleorman , stabilind ca ,cu cateva zile inainte de inceperea gradinitei sa ii aduca acasa pe copii pentru a putea sa ma pregatesc mai ales pt.baiatul cel mare cu ce-i trebuie pentru inceperea gradinitei in grupa mijlocie, la gradinita Albinutele ,grupa Fluturasii (apartinand de aceasta gradinita cu domiciliul), unde este inscris din anul 2014 ,unde a invatat in grupa mica. In data de 8.09.2016 primesc de la sotie un sms ca nu mi-l mai da pe baiatul cel mare acasa,motiv ca l-a inscris la gradinita in comuna Sarbeni ,jud .Teleorman(nu inteleg cum a putut sa-l incrie la gradinita cand el este inscris la gradinita mentionata mai sus unde sunt ambii copii luati in evidenta si avem atat eu cat si sotia adresa din buletin in BUCURESTI sector 6). In data de 9.09.2016 m-am dus cu un prieten ,la sotie ,in comuna Sarbeni ,jud.Teleorman sa-mi iau copii acasa. Cand am ajuns mi-am sunat sotia sa imi aduca copii la masina .A iesit sotia din casa insotita de fratele ei N.I.M.( acelasi frate care spunea sa fac tot posibilul sa ne impacam ) ,spunandu-mi amandoi ca nu plec cu nici un copil acasa ,completand ca baiatul cel mare incepe gradinita la ea in comuna Sarbeni (parerea mea ramane ca nu a procedat legal inscriind-ul acolo la gradinita). A spus sa sun la politie sa fac ce vreau ca ea oricum nu ma lasa sa i-au copii acasa. Vazand ca nu am cu cine ma intelege in mod civilizat am sunat la nr. de urgenta 112 .In urma apelului si a mai multor legaturi a ajuns un echipaj de politie in jurul ore 23.00( adresa fiind comuna Sarbeni.judetul Teleorman ,strada Hanul lui Pala nr 268). M-am prezentat doar eu T.A.A. in fata echipajului de politie,domnul ofiter ne considerand ca este necesar sa se legitimeze. I -am explicat ca am venit sa-mi iau copii acasa unde am eu si inca actuala sotie domiciliul.I-am spus ca a intentat sotia divort si momentan nu avem nici unul dintre noi o hatarare judecatoreasca unde sa locuiasca copii(copiii in prezent avand domiciliul la mine in Bucuresti unde este legal si unde au si crescut).Domnul politist ne-a legitimat pe mine si pe sotie, spunandu-mi ca nu tine de POLITIE si nu are ce sa faca sa pot sa-mi iau copii acasa.I-am spus sa facem o declaratie ,o constatare,un proces verbal la ce a i-am comunicat si m-a refuzat in continuare. Am dedus si inteles in urma discutilor in care a intervenit si fratele sotiei pe nume N.I.M.,ca se stiu de prin judet ,comuna ,si normal ca nu am fost bagat in seama. De fata cu politia ,sotia a spus ca imi da acasa doar baiatul cel mic.Am fost de acord dar saracutul a inceput sa planga si m-am gandit ca nu-i bine sa-i separ pe copii doar ca inca actuala sotie nu vrea sa ne intelegem in mod civilizat, asupra copiilor ,pana ce instanta de judeca v-a hotara ce si cum. Tin sa precizez ca unde sta momentan sotia cu copii nu exista apa curenta,o baie ,o toaleta in casa si etc. Mai vreau sa precizez ca nu-si indeplineste indatoririle in urma intelegerii dintre noi la partea ei(jumatate)din ratele facute impreuna. Va multumesc Data T.A.A. | |
|
|
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Până la urmă, nu s- a înțeles ce va doriți d-voastră. Sa va luati copiii cu forța acasa? Inteleg ca, sotia nu mai doreste sa continue mariajul. Din punctul meu de vedere, sunt grave probleme intre voi ca soti, astfel că, cel mai bine este ca instanța sa decidă cu privire la viitorul vostru. Si ma refer aici, si la viitorul celor mici ( din pacate, copiii sunt cei mai afectați de deciziile părinților , fiind traumatizați asistand la tot felul de teatrisme- in fata politiei, de exemplu , la care cei care ar trebui sa le fie suport, sunt personajele principale). Se va avea in vedere de catre instanta de judecată, interesul superior al acestora, pe baza unui material probatoriu ce va fi administrat. Succes! | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|