Forum avocaţi > Divort

Divort cu probe de pe telefon inregistrat

26-09-2016
Vizitator
Buna ziua,
Ultima perioada am inregistrat tot ce a facut sotia pe telefon.
Cu inregistrari convorbiri, tracking GPS, inregistrari ambientale, poze trimise la amant .
Este clar ca are pe altcineva si nu mai vreau sa continui casnicia, nu e prima data insa acum am avut dovezi.
Stiu exact data ora cand a fost la hotel si la care , cat a stat. Convorbiri cu amantul in care sunt clare faptele lor. Vreau casa si baiatul pe care il avem impreuna.
Am sanse? Sunt inregistrarile acceptate? Se pot scoate de la hotel dovezi ca au fost acolo?
Telefonul eu l am cumparat insa factura nu o mai am.
Răspunde
 26-09-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Infidelitatea nu e motiv de exercitare exclusiva a autorității parintesti si nici de atribuire a unui bun comun.

E de discutat cat de legal obtinute sunt probele dvs si daca ele va vor ajuta in instanta sau nu.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cu acele probe, daca vor fi acceptate de catre instanta, puteti obtine cel mult divortul din culpa exclusiva a sotiei, insa nu puteti obtine o exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Va trebui sa formulati actiunea de divort din culpa exclusiva a sotiei, exercitarea in comun/exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. In ceea ce priveste partajul, puteti solicita o cota mai mare de 50% din apartament, daca aveti dovezi ca ati contribuit intro masura mai mare la achizitionarea acestuia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-09-2016
Vizitator
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile profesioniste. Am sa caut martori.
Răspunde
 28-09-2016

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu numai martori ci si alte probe care sa vina in sprijinul cererii dvs de stabilire a domiciliului copilului la dvs. Tb sa dovediți ca ceea ce solicitați este in interesul superior al copilului.

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-09-2016
Vizitator
Cum ai reușit frate,cu ce aplicație sau cu ce anume ai reușit sa înregistrezi convorbiri și poze de pe telefonul ei,m-ai ajuta foarte mult,sunt în aceeași situatie
Răspunde
 28-09-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ce vârstă are băiatul dvs?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2016
Vizitator
impreuna cu o alta persoana am imprumutat o suma de bani de la un prieten cu documente autentificate la notarul public. persoana cu care am imprumutat suma de bani nu mai are din motive personale posibilitatea de a returna partea ei adica jumatate din suma.in cazul de fata daca vom ajunge sa fim executati care va fi modalitatea de plata a sumei imprumutate (eu jumatate si el jumatate sau cum???) va myltumesc
Răspunde
 02-10-2016

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Depinde ce scrie in act.

Daca v ati obligat separat sau solidar. Daca v ati obligat in solidar atunci dvs puteti fi urmarit pt intreaga suma împrumutată si - in cazul in care achitați peste partea dvs - va veti putea întoarce impotriva codebitorului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.