|
26-09-2016 |
 | Costel Vizitator |
| Buna ziua, Ultima perioada am inregistrat tot ce a facut sotia pe telefon. Cu inregistrari convorbiri, tracking GPS, inregistrari ambientale, poze trimise la amant . Este clar ca are pe altcineva si nu mai vreau sa continui casnicia, nu e prima data insa acum am avut dovezi. Stiu exact data ora cand a fost la hotel si la care , cat a stat. Convorbiri cu amantul in care sunt clare faptele lor. Vreau casa si baiatul pe care il avem impreuna. Am sanse? Sunt inregistrarile acceptate? Se pot scoate de la hotel dovezi ca au fost acolo? Telefonul eu l am cumparat insa factura nu o mai am. | |
|
|
|
26-09-2016 |
| Infidelitatea nu e motiv de exercitare exclusiva a autorității parintesti si nici de atribuire a unui bun comun. E de discutat cat de legal obtinute sunt probele dvs si daca ele va vor ajuta in instanta sau nu. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
27-09-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cu acele probe, daca vor fi acceptate de catre instanta, puteti obtine cel mult divortul din culpa exclusiva a sotiei, insa nu puteti obtine o exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Va trebui sa formulati actiunea de divort din culpa exclusiva a sotiei, exercitarea in comun/exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. In ceea ce priveste partajul, puteti solicita o cota mai mare de 50% din apartament, daca aveti dovezi ca ati contribuit intro masura mai mare la achizitionarea acestuia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-09-2016 |
 | Costel Vizitator |
| Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile profesioniste. Am sa caut martori. | |
|
|
|
28-09-2016 |
| Nu numai martori ci si alte probe care sa vina in sprijinul cererii dvs de stabilire a domiciliului copilului la dvs. Tb sa dovediți ca ceea ce solicitați este in interesul superior al copilului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
28-09-2016 |
 | Gelu Vizitator |
| Cum ai reușit frate,cu ce aplicație sau cu ce anume ai reușit sa înregistrezi convorbiri și poze de pe telefonul ei,m-ai ajuta foarte mult,sunt în aceeași situatie | |
|
|
|
28-09-2016 |
| Ce vârstă are băiatul dvs? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
02-10-2016 |
 | Aurel Vizitator |
| impreuna cu o alta persoana am imprumutat o suma de bani de la un prieten cu documente autentificate la notarul public. persoana cu care am imprumutat suma de bani nu mai are din motive personale posibilitatea de a returna partea ei adica jumatate din suma.in cazul de fata daca vom ajunge sa fim executati care va fi modalitatea de plata a sumei imprumutate (eu jumatate si el jumatate sau cum???) va myltumesc | |
|
|
|
02-10-2016 |
| Depinde ce scrie in act. Daca v ati obligat separat sau solidar. Daca v ati obligat in solidar atunci dvs puteti fi urmarit pt intreaga suma împrumutată si - in cazul in care achitați peste partea dvs - va veti putea întoarce impotriva codebitorului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |