Forum avocaţi > Divort

Divort cu un copil minor (10 ani) impiedicarea folosirea bunurilor.

03-10-2016

Sunt casatorit cu Sotia mea de 11 ani, avem un copil in varsta de 10 ani, iar Sotia a depus actele de divort din culpa exclusiva a mea, dar defapt ea este care a gresit deoarece am fost inselat de ea si am aflat, ia acuma pretinde ca am agresat-o si ca nu lasam sa vada copilul care era la parinti ei.
De cand ne cunoastem eu am adus singur bani in casa , am avut mai multe societati, fiind si ajutati de parinti mei.
Am aflat ca multe dintre bunurile a fost vandute de ea, care era inregistrata pe societatea mea, ( desfacerea unei club de internet) Sotia a facut pe bunurile platite de mine ptr. societate facturi pe numele sorei ei si acuma spune ca nu sunt ale mele ci al cumnatei ce pot face ? ea nu poate dovedi ca a platit cele 15-20 mii euro eu am bonurile fiscale asupra mea, si in casa parinti ei unde am locuit in timp am investit peste 8000 eur in perioada 2010-2012 da nu am facturi pentru ca lucrarile s-a facut de mine cu mai multi prieteni iar pe geamuri usi parchet mobilier numai gasesc facturile sau au fost distruse de sotie, ce pot face ?
Intruntimp a sustras si copilul nu ma lasa sa vizitezi si a zis ca copilul defapt nici nu este al meu ca tatal ar fii actualul ei prieten, daca chiar este adevarat ce pot face in privinta asta ? eu m-am casatorit cu ea din cauza ca era gravida si pe langa ca am investit bani in cei 10 ani am pus si suflet pentru copilul nostru, ce pot face in cazul in care chiar are dreptate ??
( e complicat rau speta noastra si sper sa primes un raspuns care ma ajuta )
Răspunde
 03-10-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ceea ce aveti de facut este sa discutați cu un avocat care sa va lămurească pe cat posibil asupra procedurilor judiciare.

Divorțul este un dosar. Partajul bunurilor comune e alta dosar.

In dosarul de divort tb sa va apărați si sa probati culpa concurenta a soției in degradarea relațiilor de familie. Sa cereți o custodie comuna si un program de vizitare a minorului.

Partajul priveste bunurile comune ale sotilor si nu bunurile aflate in patrimoniul unor societăți comerciale. La fel banii investiți in bunul imobil al socrilor nu fac obiectul partajului cu soția ci al unui eventual ds de pretentii impotriva acestora....in fine e destul de discutat

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.