|
19-10-2016 |
 | Laurentiualex
|
| as dori o informatie: sunt despartit in fapt, fosta e plecata din tara si as dori sa stiu daca pot divorta in lipsa ei si in ce conditii. Mentionez ca nu avem copii minori. Multumesc.! | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti divorta in lipsa paratei. Va trebui sa formulati actiunea de divort in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
| Bineînțeles ca puteti divorta. Soția va fi citata la locuinta din străinătate. Va fi obligată sa isi aleagă un domiciliu pt citare in tara, iar dvs va tb sa probati cu un martor existentă unor motive temeinice pt desfacerea căsătoriei. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
 | Laurentiualex
|
| Multumesc pentru informatii, d-na avocat. Dar daca nu cunosc adresa din strainatate? | |
|
|
|
20-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Laurentiualex a scris pe 20-10-2016: Multumesc pentru informatii, d-na avocat. Dar daca nu cunosc adresa din strainatate? In cazul in care nu va putea fi identificat domiciliul paratei, instanta va numi un curator special care sa-i apere interesele, pentru a putea finaliza dosarul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
| Buna ziua! Sigur ca puteti divorta chiar daca parata nu se va prezenta. In situatia in care nu stiti unde anume locuieste in strainatate faceti cateva demersuri, in sensul ca puteti lua legatura cu parintii acesteia, iar in cazul in care nici acestia nu cunosc detalii, explicati instantei si exista posibilitatea ca instanta sa ii desemneze un curator, care sa o reprezinte. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
| I se va numi un curator pe care dvs il veti plăti, dar doar dc demonstrați ca ati facut tot posibilul sa o gasiti. Nu este suficient doar sa afirmati ca nu ii stiti domiciliul. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
 | Zanfir Vizitator |
| Buna ziua as vrea sa stiu la ce as putea sa ma astept daca in ian 2015 am primit 8 luni cu amanarea pedepsei ptr alcool permisu mi sa dat inapoi , dar in aug 2016 am fost prins cu 1,1 lamie in etilotest. Am stat 30 zile in arest iar acum sunt in arest la domiciliu. | |
|
|
|
20-10-2016 |
 | Vezeteu Ancuța Marcela Vizitator |
| Bună seara . Am divorțat acum un an , dar intre timp mi.am refăcut viata cu altcineva , rezultând un mic copilaș . Fostul soț făcând recurs , nu pot sa ii fac certificat de naștere copilului. Ce pot sa fac? Va rog îndrumați-mă. | |
|
|
|
21-10-2016 |
 | Zanfir Vizitator |
| Zanfir a scris pe 20-10-2016: Buna ziua as vrea sa stiu la ce as putea sa ma astept daca in ian 2015 am primit 8 luni cu amanarea pedepsei ptr alcool permisu mi sa dat inapoi , dar in aug 2016 am fost prins cu 1,1 lamie in etilotest. Am stat 30 zile in arest iar acum sunt in arest la domiciliu. | |
|
|
|
21-10-2016 |
| Vezeteu Ancuța Marcela a scris pe 20-10-2016: Bună seara . Am divorțat acum un an , dar intre timp mi.am refăcut viata cu altcineva , rezultând un mic copilaș . Fostul soț făcând recurs , nu pot sa ii fac certificat de naștere copilului. Ce pot sa fac? Va rog îndrumați-mă. Păi ați divorțat sau nu? Hotărârea este definitivă? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |