Forum avocaţi > Divort

Divort sot violent

27-10-2016

Buna ziua,sunt casatorita de 18 ani.am 2 copiii, de 17 si 9 ani, vreau sa depun actele pentru divort.Poate va intrebati de ce asa tarziu ma hotaresc,poate ca acuma am ajuns la capatul puterilor, pur si simplu nu-l mai suport.Este un om foarte gelos, ne agreseaza verbal si fizic, are un comportament paranoia, ce gandeste si vede la suprata actelor sau vorbelor asa este , numai el are drepatate.Daca vrei sa argumentez ca nu este asa si in ultima vreme rodoc vocea si numai ma pot controla, vine si da in tine ca un nebun.Ultima bataie a fost ieri, si copiii s-au saturat de calvarul acesta.Copiii sunt inegrii mei pazitori,ca daca as fi doar singura, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face.
Se leaga de toate, de imbracaminte, comportament, devine suspicios pe orice, chiar daca noua ni se pare firesc si normal.Nu pot avea discutii normale cu fiul meu, ca ma face mama denaturata, oirce gest,miscare le vede si zice niste lucruri ca ramai traznit.Copiii cand i-am adus de la maternitate trebuia sa jur pe biblie ca sunt al lui.Am iertat batjocurarile,injuraturile, bataile, toate problemele casnice, administrative, scoala, pe spinarea mea sunt,daca nu iese ceva bine, tot eu sunt de vina, bineinteles daca eu fac totul.Sunt de accord cu toate cheltuiele si ideile lui , numai sa fie bine, pe noi ne lasam la urma, banii parintilor si ai mei au ajutat foarte mult ca sa avem o viata decent.Tot nu e bine si tot suntem nebune si oameni de nimica.Sa nu vobesc de colegii mei de servisiu sau si un barbat necunscut, se leaga ca ideeea ca am relatie cu fiecare in parte, sip e la spate il lucrez si imi bat joc de el.Dar adevarul este ca el isi bate joc de noi.Fiul cel mare mi-a zis de ce nu divortez ca nici el nu-l mai suporta.Poate asta a fost picatura de a demara procesul de divort.Ar fi multe de spus, in 18 ani , numai eu stiu cate am suportat, am suportat…Astept un raspuns din partae dvs.Multumesc.O zi buna.
Răspunde
 27-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand mergeti la IML pentru a obtine un certificat medico legal si depuneti o plangere penala impotriva sotului agreiv pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, violenta in familie si rele tratamente aplicate minorilor ( in cazul in care a agresat fizic copiii). Ulterior adresati-va instantei pentru obtinerea unui ordin de protectie si daca doriti solicitati si evacuarea sotului din domiciliul conjugal.
In ceea ce priveste divortul, va trebui sa formulati actiunea in instanta prin care sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului, exercitarea autoritatii parintesti in comun sau exclusiv, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere catre minori.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-10-2016

Multumesc pentru sfaturi,dar fiindca sotul lucreaza in cadrul MAI,eu nu vreau sa-i fac rau,sa fie dat afara de la serviciu,fiindca daca se afla automat zboara de acolo.De pensie alimentara nu vrea sa auda , mi-a specificat ca o sa dea copiilor cand si cat vrea el sa dea.
Răspunde
 27-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Decizia va apartine, insa trebuie sa va ganditi cu prioritate la interesul copiilor dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-10-2016

Am fost sa depun actele necesare deschiderii dosarului de divort,iar D-na notar mi-a spus ca amandoi trebuie sa fim la fata locului in momentul depunerii actelor,chiar daca eu platesc toate cheltuielile de judecata.Eu stiam ca la instanta se va prezenta si el.
Răspunde
 27-10-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pt divorțul la notar tb sa mergeți impreuna sa depuneti actele si peste 30 de zile sa semnati. Acordul dvs pt sa privească desfacerea căsătoriei, revenirea dvs la nume, obligatoriu veti avea custodie comuna, obligatoriu va fi obligat la pensie si se poate stabili si un program de vizita pt minor.

Eu as zice sa consultați un avocat sa aflati ce aveti de făcut, ce costuri, ce probe tb sa aveti.....

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu puteți divorța la notar decât în condițiile în care ambii soți vă puneți de acord cu desfacerea căsătoriei, autoritatea asupra copiilor, locuința acestora, pensia de întreținere. Copiii care au vârsta de 14 ani vor fi incluși în acordul parental.
Dacă nu vă puteți înțelege divorțul se poate realiza doar la instanța de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.