|
18-12-2016 |
 | Elena Geileanu Vizitator |
| Buna seara, sunt in concediu maternal cu bebe de 5luni jumate, mai am o fetita de 2ani jumate, stam in gazda caci l-am parasit acum un an pe tatal copiilor, el nu munceste de 18luni si nici nu vrea sa mai munceasca la 40ani, nu am fost casatoriti, intrebarea mea este daca exista vreo lege ca sa il oblige la parte din intretinerea copiilor chiar si in conditiile in care nu vrea sa munceasca? In plus vine cand vrea fara sa anunte peste noi si refuza sa agreeze vizite planificate, anuntate, cum as putea sa fac? Multumesc! | |
|
|
|
19-12-2016 |
| Buna ziua, Mai intai trebuie stabilit cuantumul pensiei de intretinere si obligatia la plata acesteia, printr-o hotarare judecatoreasca. Apoi daca nu o plateste, puteti sa-i faceti plangere penala pentru abandon de familie. Programul de vizita trebuie stabilit de asemeni printr-o hotarare judecatoreasca, iar daca nu il respecta, dvs. nu sunteti obligata sa-l primiti in afara acelui program stabilit. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
19-12-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Elena Geileanu a scris pe 18-12-2016: Buna seara, sunt in concediu maternal cu bebe de 5luni jumate, mai am o fetita de 2ani jumate, stam in gazda caci l-am parasit acum un an pe tatal copiilor, el nu munceste de 18luni si nici nu vrea sa mai munceasca la 40ani, nu am fost casatoriti, intrebarea mea este daca exista vreo lege ca sa il oblige la parte din intretinerea copiilor chiar si in conditiile in care nu vrea sa munceasca? In plus vine cand vrea fara sa anunte peste noi si refuza sa agreeze vizite planificate, anuntate, cum as putea sa fac? Multumesc! Buna ziua, Chiar daca nu are loc de munca, instanta de judecata il obliga la plata unei pensii de intretinere raportata la venitul minim brut pe tara. Daca nu are de unde sa plateasca, ii puteti face plangere penala pentru abandon de familie si in aceasta situatie poate plateste ca sa scape de o condamnare. Insa mai intai trebuie sa il dati in judecata pentru stabilirea obligatiei de plata a pensiei de intretinere. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui sa formulati o cerere la instanta de tutela pentru exercitarea autoritatii parintesti in comun sau exclusiv, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-12-2016 |
| Cu privire la pensia de întreținere, se va stabili cuantumul raportat la salariul minim pe economie (care se pare că se va majora de la 1.01.2017 la 1450 lei). Se pot lua în considerare și alte venituri în afara celor rezultate din muncă, de ex: chirii, dividende etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-12-2016 |
 | Elena Geileanu Vizitator |
| Multumesc f frumos!!! Exista vreo posibilitate sa intreprind aceste actiuni inspre instante cu costuri minime, unde ar trebui sa ma adresez exact? Din ianuarie o inscriu pe fetita la gradi si acolo cer 350ron lunar, imaginativa ca doar bani de avocati, judecate etc miar mai lipsi...multumesc anticipat daca ma puteti ghida! | |
|
|
|
27-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca aveti venituri mici, puteti solicita instantei sa va desemneze un avocat din oficiu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2016 |
| Daca aveti venituri mici va puteti adresa Baroului de avocati din orasul in care locuiti pt a desemna un avocat eventual pt redactarea actiunii. In situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |