| Sotul meu a parasit familia (avand 30 ani de casatorie) in 2014, s-a mutat cu amanta 1 an, apoi a revenit acasa, din cauza somajului, l-am iertat, am reinoit juramintele la biserica, apoi am stabilit sa vindem apartamentul si sa ne mutam in alt oras, toate bune si frumoase, pana acum cand iarasi si-a abandonat familia, mutandu-se la amanta, inapoi de unde plecase initial cu tot cu lucrurile personale. Intre timp am achizitionat o masina in valoare de 3000 euro, pe care a si vandut-o ca sa nu faca parte la bun comun la partaj si ca sa aiba bani de divort. Mentionez ca sotul meu are 51 ani, avem o fata de 30 ani casatorita si o nepotica de 2 ani. Sotul meu este suparat, fara un motiv anume, intenioneaza sau chiar a si bagat divort, fara un motiv bine intemeiat, se poate pronunta? Cum as putea impiedica acest divort? Se poate o despartire fara sa vindem apartamentul, fara partaj, o despartire in care sa locuim amandoi in acelasi apartament? Si mai avem un bun comun, o masina, care o detina sotul si se afla pe numele lui, fiind cumparata in timpul casatoriei? Cum s-ar face impartirea apartamentului, avand in vedere ca parintii mei m-au ajutat financiar? Nu doresc sa divortez. Sau sa aman cat pot acest divort in ideea ca poate sotul meu trece si peste aceasta criza. As dori un sfat, multumesc. |
|