Forum avocaţi > Divort

Schimbare nume dupa divort.

24-12-2016
Vizitator
Buna ziua, de curand am divorta in strainatate(Turcia). Datorita faptului ca am inregistrat casatoria şi in tara v-a trebui sa inregistrez şi divortul in tara. Din cate ştiu la tribunal in tara in momentul in care se da verdictul se intreaba ce nume vor purta sotii dupa divort. İn Turcia acest lucru nu este intrebat in timpul procesului, sotia trecand automat la numele purtat anterior casatoriei in momentul schimbarii buletinului la Evidenta Populatiei Turce. Eu fiind cetatean strain, cei de la judecatoria care a pronuntat divortul, mi-au transmis ca schimbarea numelui se face in tara. Sper ca ma puteti indruma in legatura cu problema aceasta!
Răspunde
 24-12-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
formulati o cerere de recunoastere a hotararii straine (exequator) si solicitati si acest lucru.
Competent este Tribunalul Bucuresti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-12-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati aciune de recunoastere a unei hotarari straine, iar in ceea ce priveste numele, daca acest lucru nu este precizat in hotararea de divort, va trebui formulata o actiune separata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.