Forum avocaţi > Divort

Divort , adulter din partea sotiei

06-06-2017
Vizitator
Buna ziua sper sa nu va deranjez prea tare.Sunt casatorit cu nevasta mea de 7 ani plus patru care i-am stat impreuna inainte .Ea si-a gasit sa zicem asa altu acum 4 ani eu am aflat acum si vreau sa divortez tin sa precizez ca avem o fetita de 6 ani impreuna , acum cateva zile a vrut sa se sinucida motivul il stie numa ea .Pot obtine custodia fetitei la mine acasa .Nevasta nu are casa nu are nimic acum sta in chirie in italia da fara contract de inchiriere casa . Eu am casa parinteasca .Pot obtine custodia fetitei pe acest motiv ca a incercat sa se sinucida , am act de la doctor in care ea a declarat ca a baut accidental 5 pastile odata
Răspunde
 06-06-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Introduceti actiunea de divort si solicitati stabilirea domiciliului minorei la dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2017
Vizitator
Eu aia vreau sa fac dar vreau sa stiu am sanse sa stea fata la mine acasa .Daca vrea maicasa si ea poate sta numa sa nu stea fata fara parinti ei .Eu am incercat sa-i zic sa vina acasa da nu vrea tot pentru binele fetei ca ea e viata mea
Răspunde
 06-06-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Unde este fetita acum?

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2017
Vizitator
Este in italia .Pentru moment si eu sunt aici da vreau sa renunt la rezidenta la tot si sa ma duc acasa in romania .Si daca se poate sa iau si fetita cu mine in caz ca se poate . Poate asa o conving si ma maicasa sa vina acasa .Nici eu nu stiu ce sa-i mai zic sa fie bine pentru fata mea .Da eu aici nu mai pot sta .Mi rusine de oameni pentru ce a facut
Răspunde
 07-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui formulata actiunea de divort din culpa exclusiva a sotiei, iar dat fiind faptul ca ambii soti locuiesc in strainatate, competenta de solutionare a cererii revine Judecatoriei sector 5 Bucuresti. In ceea ce priveste autoritatea parinteasca, competenta revine instantei pe a carei raza teritoriala domiciliaza minora, astfel ca in situatia in care nu veniti in tara cu copilul, va trebui sa va adresati instantei italiene.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.