|
25-06-2017 |
 | Maria Vizitator |
| buna ziua,am decis sa divortez de sotia mea din cauza neintelegerilor si lucruri din trecut care nu s au schimbat si au luat amploare,am avut doua infatisari si am fost prezenti amandoi si nu s a finalizat divortul ,deoarece la prima infatisare ni s a dat timp de gandire ,la a doua nu a fost ea de acord si s a amanat din nou,luna aceasta avem o infatisare din nou,din cauza serviciului eu nu ma pot prezenta insa am facut o cerere sa mi justific absenta ,la urmatoarea infatisare daca ea n o sa fie prezenta se va termina pentru ca stiu ca nu o sa vrea sa se prezinte? | |
|
|
|
26-06-2017 |
| buna ziua, Daca dvs. sunteti cel care a depus actiunea de divort (reclamantul), atunci va trebui sa va prezentati in mod obligatoriu. Daca nu va prezentati, se respinge actiunea ca nesustinuta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
26-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In situatia in care nu va puteti prezenta, depuneti un inscris care sa va justifice lipsa si solicitati judecarea cauzei in lipsa dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-06-2017 |
 | Maria Vizitator |
| Si daca nu o sa se prezinte nici parata se poate judeca in lipsa ambelor parti? | |
|
|
|
26-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Procesul se poate judeca in lipsa, daca partile solicita in scris acest lucru, iar in situatia de fata reclamantul va trebui sa formuleze aceasta cerere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-06-2017 |
| Maria a scris pe 26-06-2017: Si daca nu o sa se prezinte nici parata se poate judeca in lipsa ambelor parti? fiind vorba de divort, niciodata nu se poate cere judecarea in lipsa. daca nu se prezinta niciuna dintre parti se respinge cererea ca nesustinuta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
26-06-2017 |
 | Boaru Vizitator |
| Buna ziua in cazul unui divort cand ambii sunt de acord care sunt pasii de urmat, iar cand nu sunt de acord ce pasi sunt de parcurs si un alt aspect partajul ,unul din parti exp. meu accepta divortul,dar nu accepta partajul, va rog sa ma lamuriti, Va multumesc. | |
|
|
|
27-06-2017 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| In ceea ce priveste divortul, daca ambele parti sunt de acord, se poate divorta la notar sau starea civila. Daca partile nu sunt de acord, se divorteaza prin instanta. Acelasi lucru si in ceea ce priveste partajul- acesta se face prin instanta, daca una din parti nu este de acord | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
27-06-2017 |
| Boaru a scris pe 26-06-2017: Buna ziua in cazul unui divort cand ambii sunt de acord care sunt pasii de urmat, iar cand nu sunt de acord ce pasi sunt de parcurs si un alt aspect partajul ,unul din parti exp. meu accepta divortul,dar nu accepta partajul, va rog sa ma lamuriti, Va multumesc. Desfacerea casatoriei prin acord poate avea loc la notar, in fata ofiterului de stare civila sau in fata instantei de judecata. In ceea ce priveste partajul, daca sotii nu ajung la o intelege cu privire la impartirea bunurilor dobandite in timpul casatoriei, va trebui formula o actiune in instanta, dupa finalizarea divortului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-06-2017 |
| Maria a scris pe 25-06-2017: buna ziua,am decis sa divortez de sotia mea din cauza neintelegerilor si lucruri din trecut care nu s au schimbat si au luat amploare,am avut doua infatisari si am fost prezenti amandoi si nu s a finalizat divortul ,deoarece la prima infatisare ni s a dat timp de gandire ,la a doua nu a fost ea de acord si s a amanat din nou,luna aceasta avem o infatisare din nou,din cauza serviciului eu nu ma pot prezenta insa am facut o cerere sa mi justific absenta ,la urmatoarea infatisare daca ea n o sa fie prezenta se va termina pentru ca stiu ca nu o sa vrea sa se prezinte? Reclamantul într-un proces este obligat să se prezinte la fiecare termen în caz contrar acțiunea se va respinge ca nesusținută. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
27-06-2017 |
| Boaru a scris pe 26-06-2017: Buna ziua in cazul unui divort cand ambii sunt de acord care sunt pasii de urmat, iar cand nu sunt de acord ce pasi sunt de parcurs si un alt aspect partajul ,unul din parti exp. meu accepta divortul,dar nu accepta partajul, va rog sa ma lamuriti, Va multumesc. Dacă sunteți de acord să divorțați de comun acord puteți face cerere comună. Partajul se judecă odată cu divorțul doar dacă este posibil. De regulă, se judecă după divorț. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-08-2017 |
 | Ciprian Vizitator |
| Buna ziua. Eu si sotia mea de origine din Nigeria locuim in emiratele arabe unite. Ne.am casatorit in urma cu 2 ani la ambasada Romaniei la Abu Dhabi. Dorim sa dirvortam de comun acord Dar nu putem sa ne deplasam in Romania din cauza serviciului. Se poate divorta prin medierea De catre un avocat fara sa fie nevoie sa fim prezenti? Multumesc | |
|
|
|
13-08-2017 |
| Ciprian a scris pe 12-08-2017: Buna ziua. Eu si sotia mea de origine din Nigeria locuim in emiratele arabe unite. Ne.am casatorit in urma cu 2 ani la ambasada Romaniei la Abu Dhabi. Dorim sa dirvortam de comun acord Dar nu putem sa ne deplasam in Romania din cauza serviciului. Se poate divorta prin medierea De catre un avocat fara sa fie nevoie sa fim prezenti? Multumesc Daca ati inregistrat casatoria in Romania, puteti divorta in tara, iar daca va este imposibil sa va prezentati, puteti sa fiti reprezentat de catre un avocat sau de un mandatar cu procura speciala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |