|
19-10-2017 |
 | Alina Vizitator |
| Buna ziua.Ma numesc Alina si as dorii câteva răspunsuri.Sunt căsătorită de 11 ani,am o fetiță de 9 ani.Din cauza ca nu mă mai înțeleg cu soțul meu (certuri,jigniri,alcool)vreau sa divortez.Chiar si fetița noastra a fost prezenta la multele certuri dintre noi.Problema este ca el nu e de acord.Noi locuim la părinții lui.Nu vreau nimic de la el(doar custodia fetei bineinteles)Cum ar trebui sa procedez? | |
|
|
|
19-10-2017 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Trebuie sa inaintati o cerere de divort la judecatoria in raza careia aveti domiciliul comun. Pe langa capatul de cerere privind divortul, formulati capete de cerere privind minora, custodie, stabilire domiciliu, pensie alimentara | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
20-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui sa formulati actiunea de divort si exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere in cuantum de 1/4 din venitul net/lunar realizat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2017 |
| Care sunt condițiile pe care dvs le puteți oferi copilului în comparație cu tatăl? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-10-2017 |
 | Aliba6 Vizitator |
| Conditiile sunt cam aceleasi.O sa locuiesc la parintii mei unde am condiții destul de bune. | |
|
|
|
23-10-2017 |
| Actiune in instanta pt divort sincustodie exclusiva. Ar fi f bine pt dvs sa puteti proba violenta si consumul de alcool. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
25-10-2017 |
 | Andreea Moldovan Vizitator |
| Bună seara aș dori și eu niște informații privind divorțul de soț. Avem un copil de 11 ani el a stat cu mine de când l-am am născut. Și nu mă mai înțeleg cu soțul avem certuri de fata cu copilul, vorbește urat de mine. Noi ne-am făcut o casa de 2 camere și un hol in curte la părinți mei, nu avem nici un fel de acte , el a fost plecat in Anglia a sosit luni pe data de 23 octombrie 2007 și a plecat ieri la București și de acolo înapoi în Anglia cam pe vineri am înțeles că pleacă. Cum pot proceda la un divorț fara scandal și aș dori custodia copilului și să plătească pensia alimentară. | |
|
|
|
25-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea Moldovan a scris pe 25-10-2017: Bună seara aș dori și eu niște informații privind divorțul de soț. Avem un copil de 11 ani el a stat cu mine de când l-am am născut. Și nu mă mai înțeleg cu soțul avem certuri de fata cu copilul, vorbește urat de mine. Noi ne-am făcut o casa de 2 camere și un hol in curte la părinți mei, nu avem nici un fel de acte , el a fost plecat in Anglia a sosit luni pe data de 23 octombrie 2007 și a plecat ieri la București și de acolo înapoi în Anglia cam pe vineri am înțeles că pleacă. Cum pot proceda la un divorț fara scandal și aș dori custodia copilului și să plătească pensia alimentară. Daca ajungeti la un acord cu sotul privind desfacerea casatoriei, puteti divorta la notar. In caz contrar, va trebui formulata actiunea de divort in instanta, solicitand exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. In ceea ce priveste partajul, imobilul si terenul sunt bunuri proprii ale parintilor dvs., astfel ca nu pot fi incluse in masa partajabila. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-10-2017 |
| Aliba6 a scris pe 23-10-2017: Conditiile sunt cam aceleasi.O sa locuiesc la parintii mei unde am condiții destul de bune. În acest caz autyoritatea părintească va fi în principiu comună, iar locuința copilului va fi stabilită la dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-10-2017 |
| Andreea Moldovan a scris pe 25-10-2017: Bună seara aș dori și eu niște informații privind divorțul de soț. Avem un copil de 11 ani el a stat cu mine de când l-am am născut. Și nu mă mai înțeleg cu soțul avem certuri de fata cu copilul, vorbește urat de mine. Noi ne-am făcut o casa de 2 camere și un hol in curte la părinți mei, nu avem nici un fel de acte , el a fost plecat in Anglia a sosit luni pe data de 23 octombrie 2007 și a plecat ieri la București și de acolo înapoi în Anglia cam pe vineri am înțeles că pleacă. Cum pot proceda la un divorț fara scandal și aș dori custodia copilului și să plătească pensia alimentară. Puteți divorța fără probleme însă trebuie ca procedura de citare să fie îndeplinită. Cunoașteți adresa la care locuiește în Anglia? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-10-2018 |
 | Claudia Vizitator |
| Doresc sa divortez in instanta, fara avocat. Este posibila lipsa avocatului? Care sunt pasii. Am un copil de 12 ani. Multumesc | |
|
|
|
17-10-2018 |
| Claudia a scris pe 17-10-2018: Doresc sa divortez in instanta, fara avocat. Este posibila lipsa avocatului? Care sunt pasii. Am un copil de 12 ani. Multumesc Puteți sa divortati fără avocat dacă considerați ca va puteți descurca. Formulați o cerere la instanța și dovediți motivele de divort. Puteți proba cu acte, interogatoriu, martori (care pot sa fie din familie). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |