Forum avocaţi > Divort

Vreau sa divortez dar sotul nu este de acord...

26-11-2017
Vizitator
Buna seara ...sunt maritata de 12 ani..si am 2 copii minori...11 si 7 ani....si vreau ss divortez...de cel putin 7 ani sotul nu mai face nimic pentru casa....munceste 1 luna din 6...ca nu gaseste de munca ...nu prea ii place munca...si sunt satula sa trag numai eu sa intretin inca 3 persoane pe langa mine ..am discutat de multe ori de divort dar nu da importanta...si vreau sa ii arat ca vorbesc serios...dar din pacate e mult prea scump pentru mine un divort...Este vreo solutie sa divortez mai usor si mai ieftin????
Răspunde
 26-11-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca sotul nu este de acord cu divortul nu aveti alta posibilitate decat prin instanta. Doar daca era de acord aveati la dispozitie divortul la notar sau mediator-cazuri in care ar fi fost mai ieftin.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă vă puteți descurca singură în instanță divorțul la notar este mai ieftin. Lucrurile se pot complica având în vedere că sunt și copii la mijloc și probabil există și discuții referitoare la casa în care locuiți.
Vă pot trimite un model de cerere în care găsiți explicații suficiente.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2017
Vizitator
Multumesc frumos...asta este unul din motive pentru care vreau divort....nu se cunoaste nimic din urma noastra....stam in casa bunicii mele...si de atatia ani din cauza ca mai mult a stat acasa decat sa munceasca nu am reusit sa ne facem un viitor doar din salariul meu..teoretic nu vteau sa divortez datorita copiilor....dar m-am saturat sa il intretin si pe el...si sa nu pot oferi copiilor mai multe...
Răspunde
 26-11-2017
Vizitator
Am auzit si de ceva asemanator cu ce spune-ti dumneavoastra dar nu stiu unde sa ma duc....multumesc
Răspunde
 27-11-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mardare Oana a scris pe 26-11-2017:
Am auzit si de ceva asemanator cu ce spune-ti dumneavoastra dar nu stiu unde sa ma duc....multumesc

Cautati un birou notarial in apropierea domiciliului dvs.Veti primi acolo toate relatiile si formularele ce trebuie completate.
Sau mergeti la registratura judecatoriei in circumscriptia careia se afla domiciliul dvs. Depuneti acolo cererea de divort, Apoi asteptati sa primiti citatia cu termenul de judecata

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2017
Vizitator
Multumesc... La biroul notarial mi-a zis k trebuie sa ma prezint cu sotul si ca ma costa 700de lei..si doar daca suntem amandoi de acord....altfel nu merge la ei ...o sa incerc si la judecatorie..
Răspunde
 27-11-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Formulati actiune la judecătoria si cerere de ajutor public judiciar pt un avocat din oficiu daca aveti venituri sub 300 lei pe membru de familie.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2017
Vizitator
Multumesc frumos..
Răspunde
 28-11-2017

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sau puteti sa solicitati unui avocat sa va formuleze actiunea de divort, eventual sa va ghideze in timpul procesului, fara sa va reprezinte ca sa nu va coste onorariul de reprezentare.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2017
Vizitator
Avocat_Cimpean a scris pe 28-11-2017:
sau puteti sa solicitati unui avocat sa va formuleze actiunea de divort, eventual sa va ghideze in timpul procesului, fara sa va reprezinte ca sa nu va coste onorariul de reprezentare.quote]
Multumesc...dar oare sunt avocati care sa accepte asa ceva???
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.